GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σακελλαρίδης - Τζίμα: Θα μείνουν μαζί στο σπίτι της δημοσιογράφου

Ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γαβριήλ Σακελλαρίδης, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Σάσας Σταμάτη στο "Secret" της εφημερίδας Παρα...


Ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γαβριήλ Σακελλαρίδης, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Σάσας Σταμάτη στο "Secret" της εφημερίδας Παραπολιτικά, ετοιμάζεται να συγκατοικήσει με τη δημοσιογράφο του Mega, Ράνια Τζίμα, στο σπίτι της στη Νέα Σμύρνη, εγκαταλείποντας το διαμέρισμά του στο Μετς.
Μάλιστα, η επιλογή αυτή δεν ήταν τυχαία, αφού στη Νέα Σμύρνη έχει μεγαλώσει ο γοητευτικός και μέχρι πρότινος εργένης και εκεί ζουν οι γονείς του, που εκτιμούν και συμπαθούν την όμορφη Ράνια.
Τα νέα είναι διπλά ευχάριστα, αφού η γοητευτική ξανθιά δημοσιογράφος των ειδήσεων του Mega διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της. Μέχρι στιγμής όλα βαίνουν καλώς και η γνωστή δημοσιογράφος πηγαίνει καθημερινά στο κανάλι της Μεσογείων για να καλύψει το ρεπορτάζ της.
Όσον αφορά στο κεφάλαιο "γάμος", σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, το ζευγάρι σκέφτεται να παντρευτεί στο δημαρχείο τους πρώτους μήνες του καλοκαιριού, πριν έρθει στον κόσμο το μωράκι τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση