GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΜΥΛΟΣ στην κυβέρνηση! "Δεν ετέθη θέμα παραίτησης Τόσκα" λένε από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη...

Δεν αληθεύουν οι φήμες που διέρρευσαν και δεν ετέθη θέμα παραίτησης του αναπληρωτή υπουργού Νίκου Τόσκα, σημειώνουν πηγές  του υπουργεί...


Δεν αληθεύουν οι φήμες που διέρρευσαν και δεν ετέθη θέμα παραίτησης του αναπληρωτή υπουργού Νίκου Τόσκα, σημειώνουν πηγές  του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.
Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, ο υπουργός από νωρίς το απόγευμα είναι σε συνεχή επικοινωνία με τον Βούλγαρο ομόλογό του προκειμένου να ανοίξει η συνοριακή διάβαση του Προμαχώνα την οποία έχουν αφήσει ελεύθερη οι αγρότες από την ελληνική πλευρά αλλά παραμένει κλειστή από την πλευρά της Βουλγαρίας.

Πριν από λίγο έγινε γνωστό από το αρχηγείο της ΕΛΑΣ ότι με νέα απόφαση του αρχηγού της αστυνομίας Κωνσταντίνου Τσουβάλα ο Μανώλης Σφακιανάκης θα είναι τελικά βοηθός επιτελάρχη και θα έχει την εποπτεία της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στην οποία θα τοποθετηθεί άλλος διευθυντής.
Πληροφορίες από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη αναφέρουν ότι βρέθηκε τελικά αυτή η λύση και αποφασίστηκε να τοποθετηθεί βοηθός επιτελάρχη καθώς η επιτελάρχης αντιστράτηγος Ζαχαρούλα Τσιριγώτη θα έχει διευρυμένες υποχρεώσεις αφού θα συνεχίσει να έχει ευθύνη για το προσφυγικό .



Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση