GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ενταλμα σύλληψης πασίγνωστου καναλάρχη;

Harris Kodopoulos Ενταλμα σύλληψης πασίγνωστου καναλάρχη... Φημολογείται πως την έχει κοπανήσει στο εξωτερικό...!!! Κίνηση αντιπερισπα...

Harris Kodopoulos
Ενταλμα σύλληψης πασίγνωστου καναλάρχη...
Φημολογείται πως την έχει κοπανήσει στο εξωτερικό...!!!
Κίνηση αντιπερισπασμού του Σύριζα εμπρός στη διογκούμενη αγανάκτηση του κόσμου..??
Η βρέθηκε εισαγγελέας με...ούμπαλα..??
Πάντως ανεξάρτητα των παραπάνω υπάρχουν πληροφορίες πως
άνδρες τμήματος Ασφαλείας βορείων προαστείων επιχειρούν να εκτελέσουν το ένταλμα σύλληψης κατά πασίγνωστου μιντιάρχη!
Τον οποίο δεν βρίσκουν...
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως έχει προκληθεί αναταραχή σε υψηλά κυβερνητικά κλιμάκια γιατί δεν έχει διευκρινισθεί ποιος έδωσε την σχετική εντολή και μάλιστα σε μια μέρα που βρίσκεται σε εξέλιξη το συγκλονιστικό συλλαλητήριο των αγροτών στη πλατεία Συντάγματος.
Κάποιοι κάνουν λόγο για κυβερνητικό αντιπερισπασμό.
Αλλοι διακινούν την πληροφορία ότι το ένταλμα εξέδωσε εισαγγελέας που δεν είναι φίλα προσκείμενος στην κυβέρνηση Σύριζα, καθώς το ΜΜΕ του εν λόγω μιντιάρχη..."γλύφει" ασύστολα τον Τσίπρα τον τελευταίο καιρό..
Να σημειωθεί πως ο μιντιάρχης αυτός έχει πολλές ανοικτές υποθέσεις με τη δικαιοσύνη...

3 σχόλια

  1. Ποιά κυβέρνηση θα πέσει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΡΥΟΣ ΙΔΡΩΤΑΣ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕ, ΚΑΙ ΑΦΩΝΙΑ, ΤΟΥΣ 153 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ, ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ.ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΗΤΑΝ ΨΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΧΑΧΟΛΟΥΣ ΟΤΙ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 16 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΜΟΝΟ.
    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗ ΔΟΣΗ ΣΕ 1-2 ΜΗΝΕΣ, ΠΡΟΣΕΧΩΣ, ΜΙΑ ΔΟΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΕΔΙΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΔΩΣΑΝ, ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΛΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΥΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΑ ΜΕΤΡΑ ΣΤΑ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΤΡΙΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ !

    ΡΕΖΙΛΙ ΤΩΝ ΣΚΥΛΙΩΝ ΟΙ 153, ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ. ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΑΡΚΕΤΟΙ ΠΡΟΘΥΜΟΙ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΝ ΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΝΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ! ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΙΩΣΙΜΟ, ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΦΤΩΧΟΠΟΙΕΙ ΤΟ 90% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ 2013. ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΙΣΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΟΙ, ΑΝΕΡΓΟΙ Ή ΘΑ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΟΥΝ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΣΤΗ ΚΙΝΗΤΗ ΚΑΙ ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ, ΠΑΤΡΙΚΑ, ΟΙΚΟΠΕΔΑ, ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΑ, ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΚΛΠ.

    ΓΙ' ΑΥΤΟ ΚΑΙ - ΜΕΤΑ ΤΗ ΨΗΦΙΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ- Η ΟΡΓΙΣΜΕΝΗ ΣΙΩΠΗΡΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ, ΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΥΞΑΝΕΙ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ. ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ, ΠΡΙΝ ΨΗΦΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ, ΕΔΕΙΞΑΝ ΜΙΑ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ 20% ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΑΚΕ ΚΑΙ ΤΗ ΠΑΣΚΕ ΣΥΝΟΛΙΚΑ !!! ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡ ΣΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΒΓΗΚΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕ 3%, ΟΤΑΝ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΠΗΡΕ 8% ΚΑΙ Η ΧΕΚ ΠΗΡΕ 4,5% !!!

    ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΕΙΡΗΝΙΚΑ, ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΤΕ ΜΕ ΕΜΑΙΛ ΚΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ - ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΑ- ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ, ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΔΟΣΗ, ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΤΡΙΑ ( ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ ) ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ! Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΟΜΕΡΗΣ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πιο πολύ ξεφτιλίστηκαν οι ψευτοθρησκευόμενοι και ψευτοπατριώτες και ψευτοαντιμνημονιακοί βουλευτές της ΝΔ ( Πολύδωρας, Γκιουλέκας, Βλάχος και όσοι ψήφισαν κατά του μνημονίου το Φεβρουάριο και επέστρεψαν για τις καρέκλες )!
    Επίσης ξεφτιλίστηκαν οι Ψαριανός και Βασ. Οικονόμου που πούλησε αντιμνημονιακή ρητορεία 2 χρονάκια και τώρα έγινε ΦΑΝ του μνημονίου 3 !
    Να τους χαιρόμαστε, κυρίως οι ψηφοφόροι τους ! Και στη Βόρεια Ελλάδα, και στην Ήπειρο, τώρα που άρχισαν τα κρύα και το ... δαγκωνουν, να μη διαμαρτύρονται. Ψηφοφόροι και στελέχη της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ είναι. Κανένας να μη διαμαρτύρετε : κρυώστε, αρρωστήστε, τρέξτε να βρείτε γιατρούς του ΕΟΠΠΥ και φάρμακαι και πληρωστε τους 153 του πολυνομοσχεδίου και τους περισσότερους ( μαζί και ο κολαούζος Φώτης ) του προϋπολογισμού !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση