GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Ντέμι Μουρ πρωταγωνιστεί πρώτη φορά σε τηλεοπτική σειρά

Η Ντέμι Μουρ θα πρωταγωνιστήσει σε μία νέα τηλεοπτική δραματική σειρά με τίτλο «10 Days In The Valley», μία δραματική σειρά γραμμένη απ...


Η Ντέμι Μουρ θα πρωταγωνιστήσει σε μία νέα τηλεοπτική δραματική σειρά με τίτλο «10 Days In The Valley», μία δραματική σειρά γραμμένη από την κορυφαία συγγραφέα και παραγωγό της καναδικής τηλεόρασης Τάσι Κάμερον.
Η Κάμερον εκτός από συγγραφέας της σειράς, θα είναι αυτή που θα «τρέξει» στο σύνολό του το νέο πρότζεκτ. Επίκεντρο της σειράς «10 Days In The Valley» θα είναι η Τζέιν Σάντλερ (Ντέμι Μουρ) μία πολυάσχολη συγγραφέας και ανύπαντρη μητέρα.
Η ζωή της θα αλλάξει όταν θα απαχθεί από το κρεβάτι της, στη μέση της νύχτας ενώ κοιμόταν, η πεντάχρονη κόρη της. Και τότε θα πρέπει να θέσει εκ νέου τις προτεραιότητες της ζωής της, όπως την τηλεοπτική σειρά που γράφει, την πίστη της και τα μυστικά της ζωής της, για να μπορέσει να πάρει πίσω το παιδί της.
Αυτός θα είναι και ο πρώτος πρωταγωνιστικός τηλεοπτικός ρόλος της Μουρ, η οποία παλιότερα είχε πάρει μέρος με έναν μικρότερο ρόλο στην δραματική σειρά του ABC «Γενικό Νοσοκομείο» («General Hospital»), πριν ξεκινήσει την μεγάλη της κινηματογραφική καριέρα με ταινίες όπως «Γκοστ», «Α Few Good Men» και «Άγγελοι του Τσάρλι».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση