GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παραλίγο να κάψουν βουλευτή του ΠΑΣΟΚ με μολότοφ!

Στόχος αγνώστων έγιναν για ακόμα μία φορά τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στη Χαριλάου Τρικούπη, με τον βουλευτή Γιώργο Αρβανιτίδη να γλιτώνει την τ...


Στόχος αγνώστων έγιναν για ακόμα μία φορά τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στη Χαριλάου Τρικούπη, με τον βουλευτή Γιώργο Αρβανιτίδη να γλιτώνει την τελευταία στιγμή.

Λίγο μετά τις 20:00 το βράδυ, ομάδα κουκουλοφόρων εκτόξευσε τέσσερις μολότοφ στην είσοδο των γραφείων και έπειτα διέφυγε στα στενά των Εξαρχείων.

«Νέες βόμβες μολότοφ στη Χαριλάου Τρικούπη. Παρολίγον να κάψουν τον βουλευτή Γιώργο Αρβανιτίδη», έγραψε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ στο Twitter.



Γεννηματά: Ο Τόσκας είναι επικίνδυνος – Αν δεν τον διώξει ο Τσίπρας αναλαμβάνει την ευθύνη

Με αφορμή την επίθεση κατά τον γραφείων του ΠΑΣΟΚ με μολότοφ και τον παραλίγο τραυματισμό του βουλευτή Γιώργου Αρβανιτίδη , η Πρόεδρος του κόμματος Φώφη Γεννηματά ζήτησε από τον Αλέξη Τσίπρα να παραιτήσει τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη τον οποίο κατήγγειλε ως ανίκανο και επικίνδυνο.

«Παρά τις προειδοποιήσεις και τις καταγγελίες μας και προς τον ίδιο τον Πρωθυπουργό, τα γραφεία μένουν χωρίς αστυνομική προστασία» τόνισε η Φώφη Γεννηματά και τόνισε: «O Υπουργός Προστασίας του Πολίτη είναι προφανώς παντελώς ανίκανος και επικίνδυνος και αν έχει το ελάχιστο φιλότιμο οφείλει να παραιτηθεί. Εάν δεν τον πράξει και ο Πρωθυπουργός τον διατηρήσει στην θέση του, τότε αναλαμβάνει την ευθύνη για ό,τι επακολουθήσει».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Φώφη Γεννηματά:

«Σήμερα, μετά τις 8:30 μμ εκδηλώθηκαν δυο ακόμη επιθέσεις με μολότοφ κατά των κεντρικών γραφείων του ΠΑΣΟΚ. Κατά τη μια μάλιστα, η μολότοφ χτύπησε τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Γιώργο Αρβανιτίδη, χωρίς ευτυχώς άλλες συνέπειες.
Παρά τις προειδοποιήσεις και τις καταγγελίες μας και προς τον ίδιο τον Πρωθυπουργό, τα γραφεία μένουν χωρίς αστυνομική προστασία.

O Υπουργός Προστασίας του Πολίτη είναι προφανώς παντελώς ανίκανος και επικίνδυνος και αν έχει το ελάχιστο φιλότιμο οφείλει να παραιτηθεί.
Εάν δεν τον πράξει και ο Πρωθυπουργός τον διατηρήσει στην θέση του, τότε αναλαμβάνει την ευθύνη για ό,τι επακολουθήσει».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση