GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι δείχνουν δύο νέες δημοσκοπήσεις

Δύο νέες δημοσκοπήσεις ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, μία για την εφημερίδα «Παραπολιτικά» και μία για τον ΣΚΑΪ. Ειδικότερα, σύμφωνα με ...


Δύο νέες δημοσκοπήσεις ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, μία για την εφημερίδα «Παραπολιτικά» και μία για τον ΣΚΑΪ.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της Metron Analysis για τα Παραπολιτικά, στην πρόθεση ψήφου η ΝΔ προηγείται με 4,3 μονάδες έναντι του ΣΥΡΙΖΑ. Η ΝΔ συγκεντρώνει 23,7%, ακολουθούν ο ΣΥΡΙΖΑ με 19,4%, Χρυσή Αυγή με 5,1%, ΚΚΕ 4,7% , Δημοκρατική Συμπαράταξη 4,2%, Ένωση Κεντρώων 3,7%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 2,3% και ΠΟΤΑΜΙ με 2,2%.

Προβάδισμα 6,5 μονάδων για τη Νέα Δημοκρατία έναντι του ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου, δείχνει δημοσκόπηση του Πανεπιστημίου Μακεδονίας που διενεργήθηκε για τον ΣΚΑΪ το διάστημα 22-24 Φεβρουαρίου. Ειδικότερα, η ΝΔ συγκεντρώνει 24%, ακολουθεί ο ΣΥΡΙΖΑ με 17,5%, η Χρυσή Αυγή με 6%, το ΚΚΕ με 5,5%. ‘Ενωση Κεντρώων και Δημοκρατική Συμπαράταξη συγκεντρώνουν 4,5%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες 2,5% και το Ποτάμι 2%.

Όχι σε εκλογές τους επόμενους μήνες λένε οι πολίτες, σύμφωνα με έρευνα για την Εφημερίδα των Συντακτών και τάσσονται υπέρ της αλλαγής στη σύνθεση της κυβέρνησης. Σύμφωνα με την ίδια δημοσκόπηση το 78% τάσσεται κατά της προκήρυξης εκλογών τους επόμενους μήνες. Στην άποψη ότι «η κυβέρνηση Τσίπρα αντιστέκεται στις απαιτήσεις των Ευρωπαίων», το 38% δηλώνει ότι διαφωνεί πλήρως και το 20% μάλλον διαφωνεί.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση