GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τζιχαντιστής σχεδίαζε επίθεση με... καγκουρό κατά αστυνομικών!

Η αστυνομία της Μελβούρνης πιθανόν να απέτρεψε μία από τις πιο παράξενες τζιχαντιστικές επιθέσεις, όταν συνέλαβε τον περασμένο Απρίλιο ...


Η αστυνομία της Μελβούρνης πιθανόν να απέτρεψε μία από τις πιο παράξενες τζιχαντιστικές επιθέσεις, όταν συνέλαβε τον περασμένο Απρίλιο έναν νεαρό που φέρεται να σχεδίαζε επίθεση με... καγκουρό εναντίον αστυνομικών!

Σύμφωνα με τα αυστραλιανά ΜΜΕ, ο 19χρονος Σεβντέτ Ραμαντάν Μπεσίμ σκόπευε να παρασύρει με αυτοκίνητο έναν αστυνομικό, και κατόπιν να τον αποκεφαλίσει. Σε διαδικτυακή συνομιλία του με άτομο από το εξωτερικό, φέρεται να είπε πως είναι “έτοιμος να πολεμήσει αυτά τα σκυλιά στο κατώφλι τους”. Οι δυο τους μιλούσαν επίσης γενικά για την πανίδα της Αυστραλίας, αφήνοντας να εννοηθεί ότι ένα καγκουρό θα μπορούσε να “παγιδευτεί” με εκρηκτικά, βαμμένο με “το σύμβολο του Ισλαμικού Κράτους”, και να επιτεθεί σε αστυνομικούς.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο Μπεσίμ, που κατηγορείται για τέσσερα αδικήματα σχετιζόμενα με τρομοκρατία, έχει ριζοσπαστικοποιηθεί και έχει εκφράσει την υποστήριξή του στο Ισλαμικό Κράτος.

Ο Μπεσίμ εμφανίστηκε σε δικαστήριο της Μελβούρνης, όπου δήλωσε αθώος για όλα τα αδικήματα που του αποδίδονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση