GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αποτυχημένη απόπειρα απόδρασης από τον Κορυδαλλό! Η Ρούπα επιχείρησε να απελευθερώσει τον Μαζιώτη με ελικόπτερο...

Συναγερμός έχει σημάνει στην ΕΛΑΣ μετά από αποτυχημένη απόπειρα απόδρασης με ελικόπτερο από τις φυλακές Κορυδαλλού. Σύμφωνα με τις πρώτ...

Συναγερμός έχει σημάνει στην ΕΛΑΣ μετά από αποτυχημένη απόπειρα απόδρασης με ελικόπτερο από τις φυλακές Κορυδαλλού.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από στελέχη της αντιτρομοκρατικής χθες μια γυναίκα που είχε νοικιάσει ελικόπτερο, ενώ εκείνο βρισκόταν εν πτήση απείλησε τον κυβερνήτη με όπλο απαιτώντας να κατευθυνθεί προς τις φυλακές Κορυδαλλού.
Πληροφορίες που μέχρι στιγμής δεν έχουν επιβεβαιωθεί κάνουν λόγο πως η συγκεκριμένη γυναίκα δεν δίστασε να πυροβολήσει μέσα στην καμπίνα των επιβατών σε μια προσπάθεια να πείσει τον πιλότο να αλλάξει δρομολόγιο και να πετάξει πάνω από τις φυλακές Κορυδαλλού.
Ο πιλότος όμως δεν πανικοβλήθηκε και κατευθύνθηκε προς την περιοχή των Μεγάρων όπου προσγείωσε το ελικόπτερο. Η γυναίκα τότε εξαφανίστηκε ωστόσο άφησε πίσω της μια γεμιστήρα και μια περούκα.
Ήδη τα ευρήματα έχουν σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια όπου θα προσπαθήσουν οι αρχές να εντοπίσουν δακτυλικά αποτυπώματα και γενετικό υλικό. Σημειώνεται ότι στις φυλακές Κορυδαλλού κρατούνται άτομα που συνδέονται με τους «Πυρήνες της Φωτιάς» αλλά και το αρχηγικό μέλος του «Επαναστατικού  Αγώνα».
Κατά τις ίδιες πληροφορίες, το ελικόπτερο ενοικιάστηκε και ξεκίνησε το απόγευμα της Κυριακής από την περιοχή της Ερμιονίδας με προορισμό τη Φθιώτιδα, αλλά καθοδόν η γυναίκα που το είχε μισθώσει ζήτησε από τον πιλότο να αλλάξει κατεύθυνση προς την Αθήνα.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες  ο πιλότος του ελικοπτέρου αναγνώρισε από φωτογραφία την Πόλα Ρούπα. Για την υπόθεση αναμένονται ανακοινώσεις από το Αρχηγείο της ΕΛΑΣ.
Υπενθυμίζεται ότι μέχρι στιγμής έχουν γίνει δύο αποδράσεις κρατουμένων με ελικόπτερα από τον Κορυδαλλό, και συγκεκριμένα του Βασίλη Παλαιοκώστα και του Αλκέτ Ριζάι, τον Ιούνιο του 2006 και τον Φεβρουάριο του 2009 αντίστοιχα, και μια αποτυχημένη απόπειρα απόδρασης του βαρυποινίτη Παναγιώτη Βλαστού από τις φυλακές Τρικάλων τον Απρίλιο του 2013.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση