GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λεβέντης: Αντί για περιορισμό των καναλιών, να μπουν κανόνες

Την αντίθεσή του με την τροπολογία της κυβέρνησης για τις τηλεοπτικές άδειες εξέφρασε μιλώντας από το βήμα της Βουλής ο πρόεδρος της ...


Την αντίθεσή του με την τροπολογία της κυβέρνησης για τις τηλεοπτικές άδειες εξέφρασε μιλώντας από το βήμα της Βουλής ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης.

Ο κ. Λεβέντης ζήτησε, αντί να περιοριστεί ο αριθμός των μέσων, να τεθούν αυστηροί κανόνες, όπως ετήσια εισφορά ενός εκατομμυρίου ευρώ στο κράτος, η υποχρέωση να καταβάλλονται οι μισθοί των εργαζομένων και οι εισφορές και όποιος δεν τηρεί τους κανόνες αυτούς να κλείνει.

“Το να κλείνει ένας σταθμός που λειτουργεί 30 χρόνια, δεν δημιουργεί καλή εντύπωση. Είναι θέμα δημοκρατίας”, είπε.

Κατηγόρησε επίσης την κυβέρνηση ότι ενώ η ίδια δηλώνει ότι επιδιώκει τη συναίνεση, περιορίζει τη δικαιοδοσία ενός θεσμού που προβλέπει τη συναίνεση.

Τέλος, ο κ. Λεβέντης κάλεσε τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα να παραιτηθεί, προκειμένου να σχηματισθεί κυβέρνηση τεχνοκρατών, η οποία “να πει την αλήθεια στον ελληνικό λαό”.

Αναφέρθηκε επίσης στον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου, στον οποίο αναγνώρισε “γενναιότητα” επειδή “επέλεξε να παραιτηθεί ενώ είχε τη δεδηλωμένη”.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση