GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μοσκοβισί: Αν συνεχιστεί η πρόοδος οι εκπρόσωποι των δανειστών θα επιστρέψουν σύντομα

«Οι εργασίες προχωράνε καλά. Ο διάλογος είναι εποικοδομητικός», δήλωσε ο επίτροπος Οικονομικών υποθέσεων, Πιερ Μοσκοβισί αναφορικά με τη ...


«Οι εργασίες προχωράνε καλά. Ο διάλογος είναι εποικοδομητικός», δήλωσε ο επίτροπος Οικονομικών υποθέσεων, Πιερ Μοσκοβισί αναφορικά με τη συζήτηση που θα γίνει στο Eurogroup για την Ελλάδα.

Όπως ανέφερε, η δουλειά σε «τεχνικό επίπεδο» συνεχίζεται, ενώ εξέφρασε την πεποίθηση ότι εάν συνεχιστεί η πρόοδος -συγκεκριμένα στις συζητήσεις για τη μεταρρύθμιση του ασφαλιστικού και στα δημοσιονομικά- οι επικεφαλής της αποστολής των θεσμών στην Αθήνα θα είναι σε θέση να επιστρέψουν «σύντομα», «μέσα στις επόμενες μέρες».

Επίσης, σημείωσε ότι η διατήρηση αυτού του ρυθμού θα επιτρέψει και την ολοκλήρωση της πρώτης αξιολόγησης.

Τέλος, δήλωσε ότι η ελληνική οικονομία έχει τη δυνατότητα να ανακάμψει κατά το δεύτερο εξάμηνο του έτους, υπό την προϋπόθεση ότι «συνεχίζονται οι μεταρρυθμίσεις και το πρόγραμμα προχωρά».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση