GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Ρούπα πήγε με ελικόπτερο στον Κορυδαλλό για να αποδράσει ο Μαζιώτης

Η σύντροφος του Νίκου Μαζιώτη, Πόλα Ρούπα, φέρεται να βρίσκεται πίσω από μια αποτυχημένη απόπειρα απόδρασης του 46χρονου κρατούμενου ...


Η σύντροφος του Νίκου Μαζιώτη, Πόλα Ρούπα, φέρεται να βρίσκεται πίσω από μια αποτυχημένη απόπειρα απόδρασης του 46χρονου κρατούμενου στις φυλακές Κορυδαλλού. Η απόπειρα απετράπη την τελευταία στιγμή, χθες Κυριακή.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται Το Βήμα, μέσα στο ελικόπτερο βρέθηκαν αντικείμενα που είχε χρησιμοποιήσει η Ρούπα , μεταξύ αυτών και μία περούκα. Τα ευρήματα εξετάζονται για ταυτοποίηση γενετικού υλικού.

Το ελικόπτερο σηκώθηκε, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, από πολυτελές ξενοδοχείο στην Ερμιονίδα και προσγειώθηκε τελικώς στην περιοχή των Ερυθρών, κοντά στη Θήβα.

Την απόπειρα εμπόδισε ο πιλότος του ελικοπτέρου, που αντέδρασε και έπεσαν πυροβολισμοί. Ο πιλότος φέρεται να αναγνώρισε τη σύντροφο του Ν. Μαζιώτη.

Υπενθυμίζεται ότι ο κρατούμενος για τρομοκρατία, Μαζιώτης, είχε συλληφθεί το 2014 στο Μοναστηράκι. Τις τελευταίες εβδομάδες είναι σε εξέλιξη η δίκη για τις ενέργειες της δεύτερης φάσης του Επαναστατικού Αγώνα, δηλαδή την περίοδο της φυγής του Ν. Μαζιώτη.

Απόδραση με ελικόπτερο είχε γίνει τον Ιούνιο του 2006 και τον Φεβρουάριο του 2009, από τις φυλακές Κορυδαλλού, από τον Βασίλη Παλαιοκώστα (παραμένει ακόμη και σήμερα φυγάς) και Άλκετ Ριζάι. Απόπειρα απόδρασης από τις φυλακές Τρικάλων του βαρυποινίτη Παναγιώτη Βλαστού είχε καταγραφεί τον Απρίλιο του 2013.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση