GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πογέτ: Θέλω να είμαστε οι πρώτοι που θα νικήσουμε τον Ολυμπιακό

Το δεύτερο μέρος της συνέντευξης του Γκουστάβο Πογέτ στην εκπομπή Kick Off της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ ήταν και το πιο ενδιαφέρον, καθώς ...


Το δεύτερο μέρος της συνέντευξης του Γκουστάβο Πογέτ στην εκπομπή Kick Off της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ ήταν και το πιο ενδιαφέρον, καθώς ο Ουρουγουανός τεχνικός της ΑΕΚ αναφέρθηκε στη διαφορά του Ολυμπιακού από τους υπόλοιπους, λέγοντας πως δεν είναι φυσιολογική, αποκάλυψε πως δεν ζήτησε συγκεκριμένο αριθμό παικτών από τη διοίκηση της Ένωσης, ενώ υπεραμύνθηκε της επιλογής του να δώσει φανέλα βασικού στον Άρθο. 

Αρχικά, δήλωσε: «Πρώτος στόχος μας, με κάθε σεβασμό στον Ολυμπιακό, είναι να είμαστε πρώτοι στο πρωτάθλημα. Έτσι όπως έχουν τα πράγματα, όμως, οφείλουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να πάρουμε τη δεύτερη θέση στην κανονική διάρκεια και μετά την πρώτη στα πλέι οφ. Πολλές ομάδες ξοδεύουν ενέργεια και μένουν έπειτα από δυνάμεις. Θέλω να πω, ωστόσο, πως δεν είναι νορμάλ σε καμία χώρα ο πρώτος να έχει τόσο μεγάλη διαφορά από τους υπόλοιπους. Ακόμα και η Μπαρτσελόνα, η Ρεάλ Μαδρίτης, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χάνουν. Αυτό που συμβαίνει δεν είναι λογικό. Βρισκόμαστε στην 21η αγωνιστική και ο Ολυμπιακός έχει μόνο μία ισοπαλία. Όλες οι ομάδες παίζουν χωρίς να υπολογίζουν τον Ολυμπιακό». 

Για το ντέρμπι του ερχόμενου Σαββάτου με τους «ερυθρόλευκους», δήλωσε: «Περιμένω πως και πως αυτό το παιχνίδι. Είναι ένα ειδικό ματς και θέλω να γίνουμε οι πρώτοι που θα κερδίσουμε τον Ολυμπιακό». 

Για τις μεταγραφές, και για το αν ζήτησε ενίσχυση για την άμυνα, σημείωσε: «Ουδέποτε ζήτησα κάποια ενίσχυση για την άμυνα, είμαι ικανοποιημένος από τους παίκτες μου. Ψάχναμε έναν δεξιό εξτρέμ, έναν σπέσιαλ παίκτη που θα ήταν δεξιοπόδαρος και θα ήταν πολύ γρήγορος. Είχαμε τρεις περιπτώσεις: ο πρώτος ήταν πολύ ακριβός, ο δεύτερος δεν ήθελε να έρθει, με τον τρίτο το παλέψαμε ως το τέλος, αλλά δεν τα καταφέραμε. Τον Σουκουλίνι τον ξέρω πολύ καλά, δίνει πολύ ενέργεια στο κέντρο και θα βοηθήσει τους υπόλοιπους χαφ. Θα βοηθήσει στα πλέι οφ, όταν θα είναι σε καλύτερη κατάσταση. Ο Πέκχαρτ είναι παίκτης περιοχής, χρειαζόμασταν έναν τέτοιο ποδοσφαιριστή που θα γεμίζει την περιοχή. Θα μπορέσει να βελτιωθεί. Είναι μια ευκαιρία για εκείνον, για να βρει τα πατήματά του και να μας βοηθήσει. Σε καμία περίπτωση δεν είχαμε συγκεκριμένο αριθμό παικτών που θέλαμε. Ήθελα παίκτες που θα βοηθήσουν την ομάδα και θα στηρίξουν τη συνολική δουλειά που γίνεται». 

Για τη βελτίωση παικτών του και για την επιλογή του να δώσει φανέλα βασικού στον Άρθο (παίρνοντάς την από τον Τζανετόπουλο...), είπε: «Η βελτίωση οφείλεται αποκλειστικά στην προπόνηση. Προσπαθούμε να ξέρει ο παίκτης τι πρέπει να κάνει. Να τους δώσουμε λύσεις για να είναι στον αγώνα στην καλύτερη κατάσταση. Ο Σιμόες είναι ο ποδοσφαιριστής που κατάλαβε αμέσως όσα ζητάμε. Κάθε παίκτης έχει δικά του χαρακτηριστικά. Προσπαθούμε καθημερινά να βρούμε το βασικό στοιχείο. Κάθε προπονητής θέλει να προσθέσει νέα στοιχεία με τα χαρακτηριστικά του. Δεν ισχύει πως ο ένας είναι καλύτερος. Ο Τζανετόπουλος έχει πρόβλημα να ταιριάξει με τους Κολοβέτσιο, Λαμπρόπουλο και τον Άρθο. Ο Άρθο μπορεί να καταλάβει το παιχνίδι και να κάνει παιχνίδι από πίσω. Δεν θα είναι έκπληξη, όμως, να παίξει στα επόμενα ματς ο Τζανετόπουλος».

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση