GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνελήφθη δήμαρχος για διαφθορά στην Ιταλία

Ο δήμαρχος του Μπρίντιζι, μιας πόλης 90.000 κατοίκων στη νότια Ιταλία, συνελήφθη σήμερα ως ύποπτος για διαφθορά σε υπόθεση που συνδέετα...


Ο δήμαρχος του Μπρίντιζι, μιας πόλης 90.000 κατοίκων στη νότια Ιταλία, συνελήφθη σήμερα ως ύποπτος για διαφθορά σε υπόθεση που συνδέεται με τη διαχείριση των απορριμμάτων.
Ο Μίμο Κονσάλες, 56χρονος δημοσιογράφος ο οποίος εξελέγη το 2012 με τη στήριξη της κεντροαριστεράς, τέθηκε υπό κράτηση κατ' οίκον, όπως και ένας σύμβουλος, ενώ ένας επιχειρηματίας φυλακίσθηκε στο πλαίσιο της υπόθεσης αυτής.
Οι αρχές, υποψιάζονται τους τρεις άνδρες για διαφθορά, κατάχρηση εξουσίας, οικονομική κατάχρηση και απάτη, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.
Η έρευνα αφορά κυρίως τον χώρο κομποστοποίησης της κοινότητας, τον οποίο ο Κονσάλες κατηγορείται ότι επέτρεψε να συνεχίσει να λειτουργεί ενώ είχε μετατραπεί σε "αληθινή χωματερή", εξήγησε σε συνέντευξη Τύπου ο εισαγγελέας του Μπρίντιζι Μάρκο Ντινάπολι.
Είναι η δεύτερη φορά μέσα σε 13 χρόνια που το Μπρίντιζι βλέπει τον δήμαρχό του με χειροπέδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση