GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κλειστά απόψε τα νυχτερινά κέντρα στη μνήμη του Παντελίδη

Σοκ και βαρύ πένθος στον καλλιτεχνικό χώρο για τον θάνατο του 32χρονου Παντελή Παντελίδη, ο οποίος έχασε την ζωή του σε τροχαίο. Μάλιστα...

Σοκ και βαρύ πένθος στον καλλιτεχνικό χώρο για τον θάνατο του 32χρονου Παντελή Παντελίδη, ο οποίος έχασε την ζωή του σε τροχαίο.
Μάλιστα, γνωστά νυχτερινά κέντρα αποφάσισαν απόψε να μην λειτουργήσουν σε ένδειξη πένθους.
Ο ιδιοκτήτης του Frangelico, Θανάσης Γκογκούσης, ανακοίνωσε πως το μαγαζί θα μείνει κλειστό. «Αυτή τη δύσκολη μέρα για το λαϊκό τραγούδι, το Frangelico «κατεβάζει μικρόφωνα» και εύχεται καλό ταξίδι στον Παντελή Παντελιδη. Επιχείρηση, καλλιτέχνες και εργαζόμενοι, ευχόμαστε συλλυπητήρια και δύναμη στην οικογένεια και στους οικείους του και σήμερα σιωπούμε, τιμώντας τη μνήμη του». αναφέρει στη σελίδα του μαγαζιού στο Facebook.



Κλειστό και το Club 22 με τον Πάνο Κιάμο:«Σήμερα το πρωί έφυγε από κοντά μας ένας καλλιτέχνης που αγαπήσαμε πολύ!!! Καλό ταξίδι Παντελή Παντελίδη!!!Το «Club 22″ θα παραμείνει κλειστό σήμερα Πέμπτη ως ένδειξη πένθους!!! Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του!!!», αναφέρει η ανακοίνωση του νυχτερινού κέντρου.


Μάλιστα, αρκετά μαγαζιά αναμένεται να παραμείνουν κλειστά και την Παρασκευή και το Σάββατο, ενώ αναμένονται ανακοινώσεις αύριο από τους ιδιοκτήτες τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση