GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ετοιμαστείτε για…Επτά ζωές

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Του Βασίλη Μπουζιώτη   Μια ακόμα φιλόδοξη παραγωγή πρόκειται να «αγκαλιάσει»το φιλόξενο Studio Κυψέλης ...


ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Του Βασίλη Μπουζιώτη

 

Μια ακόμα φιλόδοξη παραγωγή πρόκειται να «αγκαλιάσει»το φιλόξενο Studio Κυψέλης του Γιώργου Λιβανού και ο enikos.gr έμαθε όλες τις λεπτομέρειες για αυτή εξασφαλίζοντας και αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό της.

Ο λόγος για το «Επτά ζωές»της βραβευμένης Κωνσταντίνας Δήμου,ένα έργο με μεταφυσικές αναζητήσεις,μια κωμωδία για το ατέρμονο παιχνίδι ζωής - θανάτου , φθαρτού και άφθαρτου, αστείου και σοβαρού, συνήθειας και αγάπης , φυσικού και μεταφυσικού, ρεαλισμού και ονείρου.

Ο Γιώργος Λιβανός ανέλαβε να το σκηνοθετήσει με την αρωγή μιας γερής ομάδας συντελεστών και μας δίνουν ραντεβού στο λιλιπούτειο θέατρο από τις 5 Μαρτίου υποσχόμενοι να μας κεντρίσουν με τη μοντέρνα μαύρη αλλά και εξτρίμ κωμωδία.Στην παράσταση παίζουν οι ικανοί Πάνος Κατέρης,Βίβιαν Βαλσάμη, Παναγιώτης Κατσίκης,Στεφανία Γκουρμέλου. Την σκηνοθεσία και τους φωτισμούς κάνει ο Γιώργος Λιβανός,τα σκηνικά και τα κοστούμια η Γιοβάννα Πρασσινου,την κινησιολογία ο Σίμωνας Πάτροκλος,τη μουσική ο Πάνος Μαλανδρής,την κινηματογράφηση ο Αντώνης Μανδρανης. Η παράσταση θα παίζεται κάθε Σάββατο στις 18.30 και κάθε Κυριακή στις 21.15 από τις  5 Μαρτίου ως το τέλος Μαίου.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση