GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποιος παίκτης της ΑΕΚ δεν πανηγύρισε τη νίκη επί του Ολυμπιακού

Τρελαμένοι ήταν άπαντες χθες στην ΑΕΚ με τη μεγάλη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό. Όλοι στην Ένωση πανηγύρισαν έξαλλα την επικράτηση σε βάρο...

Τρελαμένοι ήταν άπαντες χθες στην ΑΕΚ με τη μεγάλη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό. Όλοι στην Ένωση πανηγύρισαν έξαλλα την επικράτηση σε βάρος των Ερυθρολεύκων και δεν ήταν λίγοι οι παίκτες που μετά το σφύριγμα της λήξης πήγαν προς την εξέδρα για να το γλεντήσουν μαζί με τους οπαδούς. Ακόμα και ο Πογιέτ κατευθύνθηκε στις κερκίδες για να χαρεί τη νίκη δίπλα στον κόσμο.

Πάντως, υπήρχε κι ένας παίκτης της Ένωσης, κορυφαίο όνομα, που δεν πανηγύρισε με την ψυχή του τη μεγάλη αυτή επικράτηση.

Ο λόγος για τον Ράφικ Τζιμπούρ, ο οποίος την τελευταία στιγμή έμεινε εκτός αποστολής από τον προπονητή του. Ο Αλγερινός δεν πίστευε με τίποτα ότι σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι δεν κάθισε ούτε στον πάγκο και όταν του ανακοινώθηκε ότι θα δει το ματς από την εξέδρα στην κυριολεξία ...τρελάθηκε!

Ο Αλγερινός φορ ήθελε όσο τίποτα να παίξει στο συγκεκριμένο ντέρμπι για δώσει απαντήσεις, κόντρα στην πρώην ομάδα του, από την οποία αποχώρησε με άσχημο τρόπο. Ο Πογιέτ, όμως, του στέρησε αυτή τη δυνατότητα, προτιμώντας να πάρει στην αποστολή τον παίκτη που εισηγήθηκε τον Γενάρη, τον Πεκχαρτ.

Το ξενέρωμα του Τρομοκράτη ήταν απίστευτο και ακόμα μετά τη μεγάλη νίκη της ομάδας του δεν είχε διάθεση για ...πολλά πολλά, ενώ αν το αποτέλεσμα δεν ήταν θετικό για την Ένωση, δεν αποκλείεται η αντίδρασή του να ήταν ακόμα πιο δυσάρεστη για την ΑΕΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση