GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επιμένουν οι αγρότες των ανεξάρτητων μπλόκων Πελοποννήσου

«Επιμένουμε στον αγώνα μας, στις προτάσεις μας και περιμένουμε συγκεκριμένες απαντήσεις», δηλώνουν οι αγρότες των ανεξάρτητων μπλόκων Πελ...


«Επιμένουμε στον αγώνα μας, στις προτάσεις μας και περιμένουμε συγκεκριμένες απαντήσεις», δηλώνουν οι αγρότες των ανεξάρτητων μπλόκων Πελοποννήσου, που συνεδρίασαν το βράδυ και συζήτησαν τα αποτελέσματα της συνάντησης των εκπροσώπων τους με την κυβέρνηση.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσαν λίγο πριν από τα μεσάνυχτα υπογραμμίζουν ότι «μετά τη σημερινή συνάντηση με τον πρωθυπουργό και αφού συζητήσαμε αναλυτικά τις προτάσεις που καταθέσαμε, για μια ακόμα φορά προσκρούσαμε στον τοίχο της κυβερνητικής αναλγησίας, που ευθυγραμμίζεται με τους δανειστές και τα μνημόνια».

Επισημαίνουν ότι στη συνάντηση πήγαν με χαμηλές προσδοκίες αναλογιζόμενοι την δύσκολη κατάσταση που βρίσκεται η χώρα μας και για το λόγο αυτό τα αιτήματα συνδυάζονταν με προτάσεις και σημειώνουν ότι, «δυστυχώς η επικράτηση της συνηθισμένης λογικής των προηγούμενων κυβερνήσεων, αλλά και της σημερινής, των εύκολων λύσεων υπερφορολόγησης και υπερχρέωσης του παραγωγικού τομέα αποτελεί την ταφόπλακα για την ελληνική κοινωνία και το ελληνικό κράτος».

Τέλος, τονίζουν πως, «η επιτροπή μπλόκων και φορέων της Περιφέρειας Πελοποννήσου συζήτησε διεξοδικά της απαντήσεις που μας έδωσε ο πρωθυπουργός. Σε αντίθεση με τις προτάσεις των μπλόκων - οι οποίες αποτέλεσαν φωνή βοώντος εν τη ερήμω - ο πρωθυπουργός δεν απάντησε αποτελεσματικά στις θέσεις μας».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση