GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πέτρες και καπνογόνα από αγρότες στο Αγροτικής Ανάπτυξης

Να μπουν μέσα στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης ζητούν οι αγρότες από την Κρήτη που είναι συγκεντρωμένοι στο σημείο, ενώ άρχισαν να πετ...


Να μπουν μέσα στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης ζητούν οι αγρότες από την Κρήτη που είναι συγκεντρωμένοι στο σημείο, ενώ άρχισαν να πετούν πέτρες και καπνογόνα στην είσοδο όπου βρίσκονται τα ΜΑΤ. Στο υπουργείο έχουν σπάσει αρκετά τζάμια.
Οι άνδρες των ΜΑΤ έκαναν χρήση χημικών.
Οι αγρότες ζητούν να περάσουν για να παραδώσουν ψήφισμα τους. Σημειώνεται ότι ο υπουργός Βαγγέλης Αποστόλου, είναι στη Βουλή.
Από το πρωί οι αγρότες από την Κρήτη βρίσκονται στο υπουργείο. Όταν ενημερώθηκαν ότι ένα φορτηγό τους με αγροτικά προϊόντα που ήθελαν να μοιράσουν εγκλωβίστηκε από την αστυνομία στην Πλατεία Καραΐσκάκη κινήθηκαν μαζικά προς την πλατεία. Εκεί βρήκαν έξι άνδρες των ΜΑΤ και δύο περιπολικά και τους πήραν στο κυνήγι.
Στη συνέχεια μάζεψαν ορισμένες ντομάτες από το δρόμο και κατευθύνθηκαν στο υπουργείο όπου τις πέταξαν στους άνδρες των ΜΑΤ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση