GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ατάκα Λέτο για Ολυμπιακό που ανάβει τα αίματα!

"Φτιαγμένος" φαίνεται πως επιστρέφει στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό ο Αργεντινός. Δηλώνει πωρωμένος που θα παίξει στη Λεωφόρο ...

"Φτιαγμένος" φαίνεται πως επιστρέφει στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό ο Αργεντινός. Δηλώνει πωρωμένος που θα παίξει στη Λεωφόρο και δεν ξεχνάει τον "αιώνιο" αντίπαλο!

"Τα όνειρα κάποιες φορές γίνονται πραγματικότητα", έγραψε χθες το βράδυ στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο Σεμπάστιαν Λέτο, ανακοινώνοντας με αυτόν τον τρόπο την επιστροφή του στον Παναθηναϊκό.

Ο Αργεντινός άσος είναι "φτιαγμένος" με το γεγονός ότι γυρίζει στην Ελλάδα για χάρη του Τριφυλλιού και μόνο τυχαίο δεν είναι ότι χάρισε 400.000 ευρώ στην Κατάνια για να πάρει την ελευθέρας του.

Ο παίκτης παρουσιάζεται "τρελαμένος" που θα φορέσει πάλι την πράσινη φανέλα και θα παίξει ξανά μπροστά στον κόσμο που τόσο πολύ τον λάτρεψε. Μάλιστα, θέλει πολύ να αγωνιστεί στη Λεωφόρο, την ιστορική έδρα του συλλόγου, και δεν κρύβει την επιθυμία του να σκοράρει σε αυτό το γήπεδο, μιλώντας σε φίλους του στην Ελλάδα.

Παράλληλα, ο Αργεντινός φαίνεται ότι δεν ξεχνάει και τον Ολυμπιακό, του οποίου τη φανέλα φόρεσε για ένα χρόνο, πριν πάρει μεταγραφή στον Παναθηναϊκό, με το πρωτοσέλιδο της "Αθλητικής Ημέρας" να αποκαλύπτει σήμερα την ατάκα του για τον αιώνιο αντίπαλο: "Έπαιξα μια χρονιά στον Ολυμπιακό, αλλά ποτέ δεν ήμουν δικός του παίκτης".

Είναι αλήθεια, άλλωστε, ότι ο Λέτο δεν προσαρμόστηκε ποτέ στους Ερυθρόλευκους και πως το παιχνίδι του ταίριαξε απόλυτα στον Παναθηναϊκό, όπου πανηγύρισε ένα νταμπλ και δημιούργησε μια σπάνια σχέση με τους οπαδούς του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση