GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανθρωποθυσίες μικρών παιδιών για γούρι στις εκλογές!

Ανθρωποθυσίες μικρών παιδιών κάνουν στην Ουγκάντα προκειμένου να έχουν γούρι στις εκλογές. Όπως κατήγγειλε ανθρωπιστική οργάνωση για ...


Ανθρωποθυσίες μικρών παιδιών κάνουν στην Ουγκάντα προκειμένου να έχουν γούρι στις εκλογές. Όπως κατήγγειλε ανθρωπιστική οργάνωση για τα παιδιά, κατά τις πρόσφατες εκλογές στην Ουγκάντα καταγγέλθηκαν τουλάχιστον 6 (!) περιπτώσεις όπου παιδιά δολοφονήθηκαν και ακρωτηριάστηκαν στο βωμό της εκλογικής νίκης.

Σύμφωνα με την οργάνωση Kyampisi Childcare Ministries (KCM), που επικαλείται το πρακτορείο Reuters, οι δολοφονίες έγιναν από τον περασμένο Οκτώβριο μέχρι αυτό το Φεβρουάριο και μάλιστα σε κεντρικές συνοικίες της χώρας. Οι υποθέσεις δεν έχουν δυστυχώς φτάσει ακόμη στα δικαστήρια.  

Οι εκλογές έγιναν πριν από 10 μέρες, στις 18 Φεβρουαρίου και ο πρόεδρος Yoweri Museveni κέρδισε για ακόμη μια φορά παρατείνοντας τη (μέχρι σήμερα) 30ετη θητεία του.

Όλα τα παιδιά εξαφανίστηκαν μυστηριωδώς στη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου και τα 6 από τα 7 που δηλώθηκε η εξαφάνιση τους βρέθηκαν δολοφονημένα και ακρωτηριασμένα. Επίσης, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές θυσιάστηκαν και 6 ενήλικες.

Στα πτώματα που βρέθηκαν έχουν αφαιρεθεί η καρδιά και το συκώτι! Σε δυο περιπτώσεις ήταν και αποκεφαλισμένα.

Το 2012, μια 82χρονη, η Hanifa Namuyanja καταδικάστηκε σε κάθειρξη 15 ετών επειδή θυσίασε την εγγονή της Shamim. Η αστυνομία είχε βρει το άψυχο σώμα της μικρούλας με κομμένη τη γώσσα, τα μάτια και τα γεννητικά όργανα. Η γιαγιά ισχυρίστηκε πως έκανε τη θυσία για καλή τύχη!

Μάστιγα σε κάποιες χώρες της Αφρικής είναι και η δολοφονία ανθρώπων αλμπίνο καθώς θεωρείται ότι τα μέλη του σώματος τους έχουν μαγικές ιδιότητες και φέρνουν καλοτυχία...

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση