GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ιράκ: Επέκρινε τον κυβερνήτη της επαρχίας της Βαβυλώνας και αργότερα κάηκε το σπίτι της

Το σπίτι μιας 13χρονης Ιρακινής καταστράφηκε από πυρκαγιά λίγες ώρες αφότου η έφηβη είχε επικρίνει σε μια τηλεοπτική εκπομπή τον κυβερνήτ...


Το σπίτι μιας 13χρονης Ιρακινής καταστράφηκε από πυρκαγιά λίγες ώρες αφότου η έφηβη είχε επικρίνει σε μια τηλεοπτική εκπομπή τον κυβερνήτη της επαρχίας της Βαβυλώντας, ανέφεραν ο πατέρας της και η τοπική αστυνομία.

Η Ράουαν Σάλεμ Χουσέιν άσκησε κριτική στην εκπαιδευτική πολιτική του κυβερνήτη Σαντίκ Μαντλούλ αλ Σολτάνι, υποστηρίζοντας ότι μπορεί να αποδείξει ότι με τις ενέργειές του "γυρίζει την επαρχία 50 χρόνια πίσω".

Ο Χουσέιν, ο πατέρας της νεαρής κοπέλας, είπε ότι το σπίτι τους στη Χίλα, την πρωτεύουσα της Βαβυλώνας, κάηκε λίγη ώρα μετά τη μετάδοση της εκπομπής από το τηλεοπτικό κανάλι Αλ Μπαγνταντίγια.

Ένας αξιωματικός της αστυνομίας ανέφερε ότι η φωτιά προκλήθηκε από κάποιο πρόβλημα στο σύστημα θέρμανσης, όμως ο Χουσέιν διαβεβαίωσε ότι το σύστημα δεν λειτουργούσε εκείνη την ώρα και άφησε να εννοηθεί ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια. "Εγείρονται πολλά ερωτηματικά, όπως αυτό της χρονικής αλληλουχίας των γεγονότων. Γιατί κάηκε το σπίτι έξι ώρες μετά τη μετάδοση της εκπομπής όπου η Ράουαν μιλά για τον κυβερνήτη;" διερωτήθηκε.

Την ώρα της πυρκαγιάς ο ίδιος και η κόρη του συμμετείχαν σε μια διαδήλωση στη Βαγδάτη.

Η Ράουαν μετείχε πρόσφατα σε μια ιρακινή αντιπροσωπεία που είχε προσκληθεί σε ένα πολιτιστικό φεστιβάλ στη Γαλλία και είναι γνωστή στη χώρα της για τον αγώνα της για τα δικαιώματα των παιδιών και των ορφανών.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση