GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βίσση: Μου την πέφτει γυναίκα, γουστάρω!

Της αρέσει το φλερτ και από τα δύο φύλα. Η Αννα Βίσση το έχει παραδεχθεί πολλάκις σε συνεντεύξεις της. Το βράδυ της γιορτής των ερωτευμ...


Της αρέσει το φλερτ και από τα δύο φύλα. Η Αννα Βίσση το έχει παραδεχθεί πολλάκις σε συνεντεύξεις της. Το βράδυ της γιορτής των ερωτευμένων, μάλιστα, δεν δίστασε να δηλώσει και δημόσια κολακευμένη από το φλερτ που δέχτηκε από μια θαυμάστριά της, στη διάρκεια συναυλίας.
Σύμφωνα με την Espresso, όλα άρχισαν όταν η Αννα άνοιξε κουβέντα περί έρωτα με το κοινό της. «Να είμαστε ερωτευμένοι. Είμαστε άραγε;» αναρωτήθηκε και η «καψουρεμένη» θαυμάστρια άρχισε να της φωνάζει διάφορα. Η Βίσση, που μπήκε αμέσως στο κλίμα, μετέφερε στο κοινό από το μικρόφωνό της αυτά που της έλεγε. «Γουστάρεις να είσαι ερωτευμένη; Θες να βρεις κανέναν; Ηρθες σήμερα να βρεις έρωτα; Με εμένα; Μου την πέφτει γυναίκα... Γουστάρω! Και είναι και ωραία γυναίκα, πολύ ωραία κοπέλα» ήταν ακριβώς τα λόγια που βγήκαν από τα χείλη της Κύπριας τραγουδίστριας.
Να θυμίσουμε ότι το 2010 η Αννα Βίσση είχε φιληθεί στα χείλη με την Καίτη Γαρμπή στη διάρκεια μουσικών βραβείων, κοπιάροντας έτσι αντίστοιχη κίνηση της Μαντόνα με την Μπρίτνεϊ Σπίαρς. Η ίδια είχε δηλώσει τότε πως δεν νιώθει αμήχανα όταν τη φλερτάρουν γυναίκες. «Νιώθω όπως με έναν άντρα. Μη σου πω ότι με τις γυναίκες είμαι και πιο άνετη» είχε πει χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση