GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μεγάλη πτώση στο Χρηματιστήριο ελέω... διαπραγμάτευσης

Νέες μεγάλες πιέσεις δέχθηκαν οι τιμές των μετοχών για δεύτερη συνεχή συνεδρίαση, με την αγορά να διολισθαίνει επικίνδυνα προς το ψυχ...


Νέες μεγάλες πιέσεις δέχθηκαν οι τιμές των μετοχών για δεύτερη συνεχή συνεδρίαση, με την αγορά να διολισθαίνει επικίνδυνα προς το ψυχολογικό όριο των 500 μονάδων, εν μέσω αβεβαιότητας γύρω από τις διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης με τους δανειστές.

Ο γενικός δείκτης έκλεισε στα χαμηλότερα επίπεδα από τα μέσα Ιουνίου του 2012, στις 509,45 μονάδες, σημειώνοντας πτώση 3,83%. Η αξία των συναλλαγών ανήλθε στα 81,149 εκατ. ευρώ, ενώ ο όγκος των συναλλαγών διαμορφώθηκε στα 157.205.866 τεμάχια.

Από τους επιμέρους δείκτες τη μεγαλύτερη άνοδο σημείωσαν οι δείκτες της Υγείας (+1,97%) και του Εμπορίου (+1,33%), ενώ τις μεγαλύτερες απώλειες σημείωσαν οι δείκτες των Τραπεζών (-10,29%), των Τροφίμων (-8%) και των Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών (-6,30%).

Ανοδικά κινήθηκαν 25 μετοχές, 72 πτωτικά και 19 παρέμειναν σταθερές.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση