GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Ρούπα λήστεψε το νοσοκομείο Σωτηρία για να πληρώσει το ελικόπτερο

Η Πόλα Ρούπα κρυβόταν πίσω από τη ληστεία τράπεζας μέσα στο νοσοκομείο Σωτηρία στις 25 Ιουνίου του 2015. Η σύντροφος του Μαζιώτη, με ...


Η Πόλα Ρούπα κρυβόταν πίσω από τη ληστεία τράπεζας μέσα στο νοσοκομείο Σωτηρία στις 25 Ιουνίου του 2015. Η σύντροφος του Μαζιώτη, με τα 125.000 ευρώ που απέσπασε σαν λεία χρηματοδότησε την αποτυχημένη απόπειρα με το ελικόπτερο για να βοηθήσει τον κρατούμενο σύντροφο της να αποδράσει.

Εκτός από την πληρωμή του ελικοπτέρου, με τα χρήματα αυτά θα πλήρωνε τις ενοικιάσεις οχημάτων αλλά και τη διαμονή του Μαζιώτη μετά την απόδραση.

Η υπόθεση της ληστείας έχει περάσει εδώ και καιρό στην κατοχή των αξιωματικών της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας. Από τα βίντεο των καμερών ασφαλείας της τράπεζας και καταστημάτων της περιοχής γύρω από το νοσοκομείο «Σωτηρία», οι αστυνομικοί διαπιστώνουν με μεγάλο ποσοστό βεβαιότητας πως δράστιδα ήταν η καταζητούμενη σύντροφος του Νίκου Μαζιώτη, αναφέρει ο Ελεύθερος Τύπος.

Η γυναίκα της ληστείας φορά παρόμοια καστανή περούκα σαν αυτή της «Χριστίνας Αρβανίτη», στη φωτογραφία που ήταν επικολλημένη στην πλαστή ταυτότητα με την οποία νοίκιασε και τις δύο φορές ελικόπτερα της ίδιας εταιρίας. Πιθανότατα ο συνεργός στη ληστεία να είχε και ρόλο «βοηθού» στην επιχείρηση εναέριας απόδρασης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση