GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πήρε (και) το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ ο Ολυμπιακός

Στα… χέρια του Ολυμπιακού κατέληξε το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη. Σε ένα πολύ κακό ματς στο «Καραϊσκάκη», με τα λάθη και τα νεύρα να κυρι...


Στα… χέρια του Ολυμπιακού κατέληξε το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη. Σε ένα πολύ κακό ματς στο «Καραϊσκάκη», με τα λάθη και τα νεύρα να κυριαρχούν, οι ερυθρόλευκοι πήραν τη νίκη με γκολ του Ομάρ (8’). 

Οι Πειραιώτες εκμεταλλεύτηκαν το καλό τους ξεκίνημα, ο Ομάρ νίκησε κατά κράτος τον Βίτορ και άνοιξε το σκορ νωρίς-νωρίς στο Φάληρο (8’). Στο 19’ ο Μιλιβόγεβιτς θα έπρεπε να αποβληθεί για αντιαθλητικό χτύπημα στον Τζαβέλλα (μάτωσε), το οποίο δεν είδε ο Σιδηρόπουλος. Οι Θεσσαλονικείς παρότι προσπάθησαν δεν μπόρεσαν να απειλήσουν ιδιαίτερα την άμυνα του Ρομπέρτο και ήταν εμφανές πως αντιμετώπιζαν πρόβλημα στην δημιουργία παιχνιδιού. 

Χωρίς ποδόσφαιρο πέρασαν τα πρώτα λεπτά στην επανάληψη. Τα λάθη των βοηθών (τρία οφσάιντ Μακ, Σκόνδρας, Ντουρμάζ) αλλά και η κίτρινη, που έπρεπε να ήταν… κόκκινη στον Μποτία (για αγκωνιά στον Μπερμπάτοφ) σημάδεψαν το ματς. Ο Δημητρόπουλος λειτούργησε σωστά, μόνο, στις περιπτώσεις, που έδειξε δεύτερη κίτρινη κάρτα σε Τζαβέλλα (66’) και Ζντιέλαρ (70’). Στο λίγο «καθαρό» ποδόσφαιρο που μπόρεσε να παιχτεί ο ΠΑΟΚ συνέχισε να μην ενοχλεί τον Ρομπέρτο, με τους Πειραιώτες να μην αγχώνονται ιδιαίτερα και να κρατούν τη νίκη μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση