GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Υπάρχει Υπουργείο Ευτυχίας και βρίσκεται στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

Ο πρωθυπουργός των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων (HAE) και ηγέτης του Ντουμπάι σεΐχης, Μοχάμεντ μπιν Ρασίντ αλ-Μακτούμ ανακοίνωσε μέσω Τwi...


Ο πρωθυπουργός των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων (HAE) και ηγέτης του Ντουμπάι σεΐχης, Μοχάμεντ μπιν Ρασίντ αλ-Μακτούμ ανακοίνωσε μέσω Τwitter δύο νέα υπουργεία, το Υπουργείο Ευτυχίας και το Υπουργείο Ανεκτικότητας.
«Είναι το ξεκίνημα ενός νέου ταξιδιού επιτευγμάτων και προσφοράς στον λαό και ζητάμε από τον Θεό να μας βοηθήσει να τον υπηρετούμε (τον λαό) και να τον φροντίζουμε» ανέφερε στην σχετική του ανάρτηση ο σεΐχης Μοχάμεντ.
Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία βρήκε τόσο υποστηρικτές όσο και πολέμιους με χαρακτηριστικό παράδειγμα των τελευταίων να αποτελεί ο ερευνητής του Human Rights Watch, Νίκολας ΜακΓκίχαν.
Ο ΜακΓκίχαν επισήμανε χαρακτηριστικά στους Times:«Το Υπουργείο της Ευτυχίας ακούγεται Οργουελικό και απαίσιο με δεδομένο ότι είναι ένα κράτος επιτήρησης, αλλά αυτή η απόφαση ευθυγραμμίζεται με την αφ’ υψηλού στάση τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση