GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Άκης ξενικά πολύ γλυκά την εβδομάδα ετοιμάζοντας κέικ πορτοκαλιού

Η εκπομπή «Κάν' το όπως ο Άκης» δίνει απολαυστικό καθημερινό ραντεβού με τους τηλεθεατές του Mega. Κάθε μέρα στις 16.40, ο αγαπημέν...


Η εκπομπή «Κάν' το όπως ο Άκης» δίνει απολαυστικό καθημερινό ραντεβού με τους τηλεθεατές του Mega. Κάθε μέρα στις 16.40, ο αγαπημένος μας σεφ προτείνει λαχταριστές συνταγές, νόστιμα πιάτα και πρωτότυπες δημιουργίες.
Ο Άκης μαγειρεύει σε κάθε επεισόδιο μία συνταγή, προτείνοντας εύκολα και οικονομικά πιάτα με απλά υλικά, και δίνει χρήσιμες και πρακτικές συμβουλές για την παρασκευή τους.
Φέτος όμως, ο Άκης φιλοξενεί και έναν καλεσμένο – επαγγελματία ή σπουδαστή σεφ.
Ο καλεσμένος ετοιμάζει τη δεύτερη συνταγή της εκπομπής, πάντα με τη βοήθεια και τις συμβουλές του Άκη.
Οι συνταγές της εβδομάδας 22-26 Φεβρουαρίου:
Δευτέρα 22/2: Ο Άκης ξενικά πολύ γλυκά τη σημερινή ημέρα ετοιμάζοντας κέικ πορτοκαλιού με λευκή σοκολάτα και καραμελωμένες φλούδες πορτοκαλιού. Ο καλεσμένος, Ηρακλής Σγουρέλλης, φτιάχνει παραδοσιακούς γκιουζλεμέδες Μυτιλήνης.
Τρίτη 23/2: Μοσχάρι ταζίν είναι το πρώτο πιάτο του σημερινού επεισοδίου, μια ιδιαίτερη και νοστιμότατη συνταγή. Η Μαίρη Μανωλάκη ολοκληρώνει το μενού με cheesecake με passion fruit.
Τετάρτη 24/2: Γλυκό και το σημερινό επεισόδιο. Ο Άκης φτιάχνει γαλακτομπούρεκο με κρέμα από rasberries και η Νίκη Παππά μπισκότα λεμονιού με γλάσο.
Πέμπτη 25/2: Γεύσεις και αρώματα από Ινδία θα γεμίσει σήμερα η κουζίνα της εκπομπής, αφού ο Άκης μαγειρεύει κοτόπουλο κόρμα. Ο Στέφανος Αρχολέκας μάς γλυκαίνει με μους σοκολάτας με άρωμα πορτοκαλιού και brownies.
Παρασκευή 26/2: Μια σπέσιαλ αμυγδαλόπιτα με πικραμύγδαλο ετοιμάζει σήμερα ο Άκης. Η Έφη Ζαχαριάδου μαγειρεύει πεντανόστιμα γιουβαρλάκια σούπα με σπανάκι.
«Κάν' το όπως ο Άκης»: Δευτέρα έως Παρασκευή στις 16:40 μόνο στο Mega.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση