GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κώστας Καραμανλής: "Υποκριτική" η στάση της Ευρώπης στο μεταναστευτικό

«Όποιος δεν ανησυχεί είναι εκτός τόπου και χρόνου - όπως ήταν, δυστυχώς, έως πρόσφατα η κυβέρνηση», τονίζει για το μεταναστευτικό σε συ...


«Όποιος δεν ανησυχεί είναι εκτός τόπου και χρόνου - όπως ήταν, δυστυχώς, έως πρόσφατα η κυβέρνηση», τονίζει για το μεταναστευτικό σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Αγορά» ο τομεάρχης της ΝΔ Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων και βουλευτής Σερρών Κώστας Καραμανλής.
Παράλληλα επισημαίνει ότι πρόκειται για το κρισιμότερο εθνικό θέμα σήμερα, ασκεί κριτική στην Ευρώπη, λέγοντας πως η υποκρισία της στο ζήτημα είναι εξοργιστική, και σημειώνει πως και οι ευθύνες της κυβέρνησης είναι πολύ μεγάλες.
Αναφερόμενος στο πολιτικό μέλλον της κυβέρνησης και το ενδεχόμενο διενέργειας πρόωρων εκλογών, ο βουλευτής της ΝΔ απαντά πως «το ερώτημα δεν είναι αν θα αντέξει η κυβέρνηση, αλλά αν θα αντέξει ο τόπος» και επικρίνει τους κυβερνητικούς χειρισμούς στις διαπραγματεύσεις με τους δανειστές, τόσο σε σχέση με το ασφαλιστικό, όσο και σε σχέση με τα ζητήματα που αφορούν τον αγροτικό κόσμο.
«Αυτό που τους θυμώνει περισσότερο είναι το πόσο κυνικά τους κορόιδεψε ο κ. Τσίπρας. Ο ίδιος άνθρωπος που ως αρχηγός της αντιπολίτευσης ανέβαινε στα τρακτέρ για να πάρει την ψήφο τους, τώρα τους κάνει πάρα πολύ χειρότερα», υπογραμμίζει, σημειώνοντας πως ο κόσμος «κάποια στιγμή θα πάψει να αγοράζει παραμύθια από όσους πολιτικούς τα πουλάνε».
Επίσης με την ιδιότητα του υπεύθυνου του τομέα Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων της ΝΔ, κατηγορεί την κυβέρνηση ότι στέλνει αντιφατικά μηνύματα στους επενδυτές όταν εκείνοι αποζητούν σταθερότητα. «Η Ελλάδα σήμερα χρειάζεται εθνική στρατηγική προσέλκυσης επενδυτών. Δυστυχώς, αντί για αυτήν, μαστίζεται από ιδεοληψίες και αλληλοσυγκρουόμενα μικροσυμφέροντα που δημιουργούν συνεχώς εμπόδια στις επενδύσεις», αναφέρει.
Τέλος σχετικά με τη διεύρυνση της ΝΔ, λέει πως όποιος συμφωνεί είναι ευπρόσδεκτος τονίζοντας πως «τα πολιτικά πρόσωπα, όμως, απασχολούν κυρίως τον τύπο».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση