GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βουλευτές καταγγέλλουν τον Πολάκη: Επικαλέστηκε φόρτο εργασίας και πίνει φραπέ στο καφενείο της Βουλής.....

Δήλωση με την οποία «δίνει» τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, Παύλο Πολάκη, για την απουσία του στην Ολομέλεια της Βουλής, έκανε ο βουλευτ...


Δήλωση με την οποία «δίνει» τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, Παύλο Πολάκη, για την απουσία του στην Ολομέλεια της Βουλής, έκανε ο βουλευτής του Ποταμιού, Κωνσταντίνος Μπαργιώτας.
«Φαίνεται πως για κάποιους ένας φραπές στο κυλικείο της Βουλής είναι σημαντικότερος από τον κοινοβουλευτικό έλεγχο. Για πολλοστή φορά ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας ακύρωσε την συζήτηση επίκαιρης κοινοβουλευτικής ερώτησης, που αφορούσε την τραγική κατάσταση στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας και τον Εθνικό Οργανισμό Μεταμοσχεύσεων, επικαλούμενος φόρτο εργασίας», αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Μπαργιώτας και συνεχίζει:
«Επιδεικνύοντας πλήρη περιφρόνηση στο κοινοβούλιο, ο κ. Πολάκης άραξε κυριολεκτικά με τις ώρες στο καφενείο της Βουλής, απολαμβάνοντας τον φραπέ του, την ώρα που θα έπρεπε να παρευρίσκεται στην αίθουσα της Ολομέλειας».
«Στο μεταξύ, τα θύματα της γρίπης ξεπέρασαν τα εκατό, δεκάδες ασθενείς παραμένουν εκτός ΜΕΘ με κίνδυνο της ζωής τους, αλλά ο «πολύς» κ. Πολάκης δε νιώθει την ανάγκη να ενημερώσει ούτε τη Βουλή, ούτε την κοινωνία. Δεν δείχνει καν να αντιλαμβάνεται το θεσμικό του ρόλο, ούτε και τις ολέθριες επιπτώσεις που έχει η ανεπάρκεια του», πρόσθεσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση