GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βαγγέλης Γιακουμάκης: Αρνήθηκε να δει το φίλο του πριν εξαφανιστεί

Αντιφάσεις που δημιουργούν ερωτήματα για το τι συνέβη στην ψυχολογία του Βαγγέλη Γιακουμάκη τα τελευταία 24ωρα πριν από την εξαφάνισή τ...


Αντιφάσεις που δημιουργούν ερωτήματα για το τι συνέβη στην ψυχολογία του Βαγγέλη Γιακουμάκη τα τελευταία 24ωρα πριν από την εξαφάνισή του υπάρχουν στις καταθέσεις που περιλαμβάνονται στη δικογραφία της πολύκροτης υπόθεσης που αποκαλύπτει ο Ελεύθερος Τύπος.
«Την τελευταία εβδομάδα έδειχνε να τον απασχολεί κάτι και μία ημέρα πριν εξαφανιστεί που ήταν να πάμε για καφέ αρνήθηκε να έρθει για πρώτη φορά χωρίς να μου πει το λόγο», εξομολογήθηκε ο στενότερος φίλος του 20χρονου αδικοχαμένου φοιτητή.
Οι αστυνομικοί ερεύνησαν κατά πόσο αυτό μπορεί να σχετίζεται με τις δύο επισκέψεις -στις 18 Ιανουαρίου και στις 3 Φεβρουαρίου 2015- στη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων του περσινού φοιτητή από την Κρήτη, ο οποίος φέρεται να πρωταγωνιστούσε στους τραμπουκισμούς με θύμα τον Βαγγέλη ένα χρόνο πριν. Αναπάντητο παραμένει το ερώτημα γιατί σε μία από τις τελευταίες επισκέψεις του εξωσχολικού νεαρού ο Γιακουμάκης κλειδώθηκε στο δωμάτιό του.
Οι αντιφάσεις επικεντρώνονται στο τι συνέβη όταν ο Κρητικός φοιτητής, κατηγορούμενος για άσκηση επικίνδυνων σωματικών βλαβών εις βάρος του Γιακουμάκη, επισκέφτηκε τη Σχολή τρεις ημέρες πριν από την εξαφάνιση του Βαγγέλη και το κατά πόσο ανέβηκε ή όχι στα δωμάτια των συμφοιτητών του.
Ο κατηγορούμενος υποστήριξε στην πρώτη κατάθεσή του στις 11 Φεβρουαρίου 2015 ότι «επιστρέφοντας από άδεια από το Στρατό πέρασα και πάλι από τη Σχολή για να πάρω το απολυτήριό μου. Αυτή τη φορά δεν ανέβηκα στα δωμάτια, αλλά κατέβηκαν τα παιδιά κάτω και πήγαμε για καφέ».
Σε κατάθεση φίλου του Βαγγέλη αναφέρεται, ωστόσο, το αντίθετο: «Στις 3 Φεβρουαρίου είδα τον περσινό φοιτητή να βαδίζει μόνος του στο διάδρομο του 1ου ορόφου και να κατευθύνεται προς τη σκάλα που οδηγεί στο δεύτερο όροφο και βρίσκεται κοντά στις ανδρικές τουαλέτες. Χαιρετηθήκαμε». Στον ίδιο διάδρομο ανέφερε στους αστυνομικούς ότι είδε τον κατηγορούμενο και δεύτερος μάρτυρας, ο οποίος κατάλαβε ότι κατευθύνεται προς τα δωμάτια των Κρητικών.
Μια άλλη αντίφαση σχετίζεται με το κατά πόσο ο κατηγορούμενος βρέθηκε την ημέρα εκείνη στο ίδιο καφέ με τον Βαγγέλη και κατά πόσο συνομίλησαν κατά τη διάρκεια διαδρομής που έκαναν με το ίδιο αστικό λεωφορείο με προορισμό την πόλη των Ιωαννίνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση