GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ταυτοποιήθηκε ο δράστης της πολύνεκρης βομβιστικής επίθεσης στην Άγκυρα

Ο Πρωθυπουργός της Τουρκίας Αχμέτ Νταβούτογλου ανακοίνωσε πως ταυτοποιήθηκε ο δράστης της πολύνεκρης βομβιστικής επίθεσης στην Άγκυρα που...


Ο Πρωθυπουργός της Τουρκίας Αχμέτ Νταβούτογλου ανακοίνωσε πως ταυτοποιήθηκε ο δράστης της πολύνεκρης βομβιστικής επίθεσης στην Άγκυρα που είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 28 άνθρωποι.

Ο Νταβούτογλου ανακοίνωσε πως ο δράστης ήταν συριακής καταγωγής και πιστεύεται ότι εισήλθε στην Τουρκία μαζί με πρόσφυγες από τη Συρία, τονίζοντας ότι την επίθεση έκανε μαχητής των Μονάδων Προστασίας του Κουρδικού Λαού (YPG).

Γνωστοποίησε ότι έγιναν εννέα συλλήψεις μετά την επίθεση, η οποία πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία του YPG με μέλη του PKK στην Τουρκία.

Ο Τούρκος πρωθυπουργός τόνισε ότι η βομβιστική επίθεση αποδεικνύει ότι οι Κούρδοι της Συρίας που στελεχώνουν το YPG, αποτελούν τρομοκρατική οργάνωση.

Παράλληλα, τουρκικές πηγές ανακοίνωσαν ότι επτά μέλη των τουρκικών υπηρεσιών ασφαλείας σκοτώθηκαν σε βομβιστική επίθεση κατά στρατιωτικής φάλαγγας στην νοτιοανατολική Τουρκία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση