GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τόσκας: Δεν έχει μόνο ο Σφακιανάκης προσφορά, υπάρχουν και οι αφανείς

«Είχε υπερβεί τα όρια όσον αφορά τη χρησιμοποίηση των ΜΜΕ και τα ΜΜΕ είχαν υπερβεί τα όρια για την προβολή του συγκεκριμένου ατόμου.....


«Είχε υπερβεί τα όρια όσον αφορά τη χρησιμοποίηση των ΜΜΕ και τα ΜΜΕ είχαν υπερβεί τα όρια για την προβολή του συγκεκριμένου ατόμου... Μεγάλη η πρόσφορα του, αλλά πρέπει να δοθεί η δυνατότητα και σε άλλους να αναδειχθούν» τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας αναφερόμενος στον Μ. Σφακιανάκη.

«Δεν με ενδιαφέρει καθόλου τι κομματικής απόχρωσης είναι. Με ενδιαφέρει να γίνεται η δουλειά, να γίνεται σεμνά να αναδεικνύεται το σύνολο, και όχι τόσο το άτομο (...) Δεν με ενδιαφέρει αν δέχθηκε τη νέα θέση. Δεν με απασχολεί τι δέχεται ο καθένας, είναι πολύ καλή θέση» ανέφερε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ. 
 
«Σε οργανωμένα σύνολα όπως η ΕΛΑΣ και οι Ένοπλες Δυνάμεις καπρίτσια δεν χωρούν... Δεν υπάρχουν προσωποπαγείς θέσεις, δεν μπορεί να μένει κάποιος 20 χρόνια σε μια θέση, ούτε αποκτά ιδιοκτησιακά δικαιώματα λόγω της παραμονής ή και της προσφοράς του αν θέλετε, πρέπει να σέβεται τους κανόνες... Υπάρχουν κι άλλοι με προσφορά που δεν φαίνονται, νέα παιδιά με τεράστιες γνώσεις και δεν έχουν πρόσβαση στα ΜΜΕ και καλό θα ήταν να τους δοθεί» ανέφερε.  
 
«Ο κ. Σφακιανάκης είναι υποστράτηγος, δεν μπορεί να μένει σε μια θέση σε όλους τους βαθμούς επειδή αυτό ξέρει, είναι θέμα ιεραρχίας» σημείωσε ο κ. Τόσκας και έκανε λόγο για κάποιους που τον υποστηρίζουν, αναφερόμενος σε «πολιτική σκοπιμότητα, ανάδειξη του μικρού και υπόκρυψη του μεγάλου».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση