GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ενόχληση της οικογένειας του Παντελή Παντελίδη

Στενός φίλος του τραγουδιστή μίλησε για την ενόχληση των συγγενών του Παντελή Παντελίδη από κάποια πράγματα που ειπώθηκαν σε τηλεοπτικέ...


Στενός φίλος του τραγουδιστή μίλησε για την ενόχληση των συγγενών του Παντελή Παντελίδη από κάποια πράγματα που ειπώθηκαν σε τηλεοπτικές εκπομπές.
«Κανένας δεν έχει συνειδητοποιήσει αυτό που έγινε... Ήταν τόσο μεγάλο το σοκ! Αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε διαφορετικά, πρέπει ο ένας να στηρίξει τον άλλον», είπε, στην εκπομπή «Happy Day» του Alpha, ο στενός συνεργάτης και φίλος του Παντελή, Χάρης Λεμπιδάκης.
Μάλιστα, ο ίδιος αποκάλυψε και την ενόχληση της οικογένειας, συμπληρώνοντας:
«Το χειρότερο για όλους είναι να μοιρολατρούμε και να κάνουμε αυτό που σιχαινόταν ο Παντελής, να κλαίμε την μοίρα μας, ή να ακούμε διάφορες χαζομάρες και ηλιθιότητες σαν αυτές που ακούσαμε χθες, σαν τα σόου που είδαμε στην τηλεόραση ή σαν τα πράγματα που ακούστηκαν και δεν ισχύουν. Η οικογένεια είναι ενήμερη για όλα, αλλά αυτή τη στιγμή θέλει να πενθήσει το παιδί της, να το συνοδεύσει αύριο στην τελευταία του κατοικία και, από εκεί και πέρα, ο καθένας θα μαζέψει τα κομμάτια του για την επόμενη μέρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση