GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Και δεν ήταν για ποδόσφαιρο: Τη σκότωσε γιατί δεν τον άφηνε να δει τένις!

Η αλήθεια είναι πως μια τέτοια είδηση θα περίμενε κανείς να αφορά το ποδόσφαιρο! Και όμως! Ένας 76χρονος Ισραηλινός σκότωσε τη γυναίκα ...


Η αλήθεια είναι πως μια τέτοια είδηση θα περίμενε κανείς να αφορά το ποδόσφαιρο! Και όμως! Ένας 76χρονος Ισραηλινός σκότωσε τη γυναίκα του γιατί εκείνη μίλαγε συνέχεια και δεν τον άφηνε να δει τον τελικό του τουρνουά τένις της Αυστραλίας.
Ο Μόρις Μπινιασβίλι, 76 ετών δολοφόνησε τη σύζυγό του Μάλχα, διότι εκείνη φλυαρούσε ασταμάτητα και τον ενοχλούσε την ώρα που έβλεπε το τουρνουά. Αρχικά τη χτύπησε με μια επιφάνεια κοπής και μετά πολλές φορές με το σφυρί!
Άγνωστη είναι η ηλικία του θύματος.
Το επεισόδιο συνέβη ενώ ο 76χρονος παρακολουθούσε τον αγώνα μεταξύ του Σέρβου Νόβακ Τζόκοβιτς και του Βρετανού Άντι Μάρεϊ την 31η Ιανουαρίου, σύμφωνα με την επίσημη πληροφόρηση.
Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 1955. "Ήθελε να την κάνει να σωπάσει, εκείνη δεν σταματούσε να μιλάει" επισημαίνεται στο κατηγορητήριο.
Ο κατηγορούμενος πήγε στην κουζίνα "επέστρεψε με μία επιφάνεια κοπής, προσέγγισε το θύμα που καθόταν στον καναπέ στο σαλόνι, πήρε με τα δύο του χέρια την επιφάνεια κοπής και χτύπησε το θύμα στο κεφάλι".
Η σύζυγός του κατάφερε εντούτοις να του πάρει την επιφάνεια κοπής από το χέρια.
"Αποφασισμένος να την σκοτώσει, επέστρεψε στην κουζίνα, πήρε ένα σφυρί κι άρχισε να την χτυπάει στο κεφάλι επανειλημμένα και παρά τις κραυγές της" προστίθεται στα έγγραφα.
Γείτονες και περαστικοί που άκουσαν τις φωνές της άτυχης γυναίκας έτρεξαν στο διαμέρισμα και κάλεσαν την αστυνομία.
Το θύμα υπέκυψε στα τραύματά του την 3η Φεβρουαρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση