GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ξυλοκοπήθηκε δημοσιογράφος από τους συγγενείς του Παντελίδη...

Ξυλοκοπήθηκε ο Δημοσιογράφος Στρατής Λημνιός από τους συγγενείς του Παντελίδη στο Ασκληπιείο Βούλας! Σύμφωνα με πληροφορίες του AthensMa...

Ξυλοκοπήθηκε ο Δημοσιογράφος Στρατής Λημνιός από τους συγγενείς του Παντελίδη στο Ασκληπιείο Βούλας!
Σύμφωνα με πληροφορίες του AthensMagazne.gr ο δημοσιογράφος αυτός είναι ο Στρατής Λημνιός!
Όπως μας μετέφεραν αυτόπτες μάρτυρες κατά τη διάρκεια του ξυλοδαρμού λιποθύμησε 3 φορές, πριν του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, ενώ οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως σε έξαλλη κατάσταση τον έβριζε μέχρι και η Ελένη Φουρέιρα, με εκφράσεις όπως “βρωμοδημοσιογράφε” κλπ!



Ο Στρατής Λημνιός ένας πολύ έμπειρος συντάκτης, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, είναι ο άνθρωπος που βλέπετε αιμόφυρτος στις φωτογραφίες που δημοσίευσε τοYouweekly.gr. Πρόκειται για μάχιμο ρεπόρτερ την εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», που είχε πάει με στόχο να κάνει ρεπορτάζ για τον χαμό του Παντελή Παντελίδη.

Προσέχτε! Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr, ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος δεν είχε πάνω του ούτε κρυφή κάμερα, ούτε κρυφή φωτογραφική μηχανή, απλά έκανε το ρεπορτάζ και ήθελε να φτάσει μέχρι τον χώρο που ήταν οι συγγενείς του Παντελή Παντελίδη, κοντά στο νεκροτομείο.

Οι άνθρωποι που ήταν εκεί, οι φίλοι του Παντελίδη, θεώρησαν ότι πήγαινε να φωτογραφίσει το πτώμα του Παντελίδη και κυριολεκτικά τον χτύπησαν άσχημα. Τώρα ο άνθρωπος είναι σε καλή κατάσταση αλλά έχει υποστεί ένα πολύ ισχυρό σοκ!



Πηγή: youweekly.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση