GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τέσσερις σεφ μαγειρεύουν για να στηρίξουν έναν χαρλεά στο νοσοκομείο

Με το δικό τους τρόπο αποφάσισαν να στηρίξουν έναν συμπολίτη μας -χαρλεά- τέσσερις γνωστοί σεφ. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος νοσηλεύεται σ...


Με το δικό τους τρόπο αποφάσισαν να στηρίξουν έναν συμπολίτη μας -χαρλεά- τέσσερις γνωστοί σεφ.
Ο συγκεκριμένος άνθρωπος νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο. Γι' αυτό και τα μέλη της Ελληνικής Λέσχης Φίλων Μοτοσυκλέτας Harley-Davidson, διοργανώνουν ένα street food event με τέσσερις κορυφαίους σεφ.
Ο Σταμάτης Τσίλιας, ο Χρόνης Δαμαλάς, ο Γρηγόρης Χέλμης και ο Βησσαρίων Παρθένης ενώνουν, λοιπόν, τις μαγειρικές τους δυνάμεις την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου, στις 9 το βράδυ, ετοιμάζοντας γευστικά burger.
Το ποσό που θα συγκεντρωθεί από τα έσοδα θα κατατεθεί σε ειδικό λογαριασμό για να στηρίξουν το φίλο τους, , ο οποίος βρίσκεται στο νοσοκομείο.
Μαζί τους θα βρίσκονται πολλοί επώνυμοι σεφ, ανθρωποι της γαστρονομίας, δημοσιογράφοι και φυσικα όλος ο κοσμος που αγαπάει την μοτοσυκλέτα.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 5 Φεβρουαρίου στο Ηarley Davidson Club Hellas, Αγίας Παρασκευής 50, Μπουρνάζι, τηλ. 210 3474282. Η είσοδος για όσους παρευρεθούν θα είναι 10 ευρώ με μπέργκερ και μία μπίρα. Αν κάποιος προτιμά ουίσκι το εισιτήριο θα είναι ακριβότερο κατά 3 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση