GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες της Πελοποννήσου

Το μεσημέρι της Δευτέρας συνεδρίασαν στην Τρίπολη οι εκπρόσωποι των επιτροπών των ανεξαρτήτων μπλόκων Πελοποννήσου και συγκεκριμένα των...


Το μεσημέρι της Δευτέρας συνεδρίασαν στην Τρίπολη οι εκπρόσωποι των επιτροπών των ανεξαρτήτων μπλόκων Πελοποννήσου και συγκεκριμένα των νομών Αρκαδίας, Λακωνίας, Αργολίδας, Μεσσηνίας και Κορινθίας, όπου μετά από μακρά συζήτηση συμφώνησαν την συνέχιση και κλιμάκωση των κινητοποιήσεών τους.
Επιπλέον, ζητούν απ' την ομοσπονδία λαϊκών αγορών Αττικής, να παραμείνουν κλειστές όλες οι λαϊκές αγορές έως το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου.
Ακόμη ζητούν, «απόσυρση του ασφαλιστικού και φορολογικού νομοσχεδίου και συζήτηση πάνω στις προτάσεις που έχουν ήδη κατατεθεί από τους αγρότες σε προηγούμενες ανακοινώσεις, όπως και συζήτηση για όλα τα επιμέρους αγροτικά θέματα».
Εν τω μεταξύ, ορίζουν ότι, «οποιαδήποτε συζήτηση γίνει θα πραγματοποιηθεί μόνο με παρουσία κρατικού τηλεοπτικού σταθμού και σε απευθείας σύνδεση, ώστε ο ελληνικός λαός και οι αγρότες να είναι ενημερωμένοι επαρκώς και αδιάβλητα για τις θέσεις και τις προτάσεις όλων των πλευρών».
Να σημειωθεί επίσης ότι ο αυτοκινητόδρομος Τριπόλεως - Κορίνθου είναι κλειστός στα διόδια Νεστάνης από τις 6.00 το απόγευμα και ο αποκλεισμός θα διαρκέσει έως τις 11.00 τη νύχτα, με την κυκλοφορία να εκτρέπεται μέσω Αχλαδόκαμπου από την παλαιά εθνική οδό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση