GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ! Πού μετακόμισε ο Γ. Παπανδρέου...

Μία νέα σελίδα στην προσωπική του ζωή  άνοιξε ο Γιώργος Παπανδρέου, μετά τον οριστικό, όπως φαίνεται, χωρισμό του με τη σύζυγό του, Άντα....

Μία νέα σελίδα στην προσωπική του ζωή  άνοιξε ο Γιώργος Παπανδρέου, μετά τον οριστικό, όπως φαίνεται, χωρισμό του με τη σύζυγό του, Άντα.
Μετά από 26 χρόνια γάμου, ο πρώην πρωθυπουργός μετακόμισε μόνος, βρίσκοντας καταφύγιο σε μία νεόκτιστη μεζονέτα 120 τ.μ., με δύο κρεβατοκάμαρες και μεγάλο μπαλκόνι με θέα στον Ευβοϊκό.
Η εφημερίδα Πρώτο Θέμα φιλοξενεί φωτογραφίες από το νέο του ησυχαστήριο στον Μαραθώνα και συγκεκριμένα στα Δικαστικά. Το ενόκιιο που δίνει για την πολυτελή μεζονέτα.... δεν ξεπερνάει σού λέει, τα 1000 ευρώ τον χρόνο! Και είναι κι επιπλωμένη!
Τη μεζονέτα, που είναι μέρος νεόκτιστου συγκροτήματος, το οποίο περιλαμβάνει τρεις ακόμα μεζονέτες και δύο διαμερίσματα, την ανακάλυψε μέσω φίλου του που παραθερίζει στα Δικαστικά. Μάλιστα, ρόλο στην επιλογή του να μείνει εκεί, έπαιξε το γεγονός ότι η συγκεκριμένη περιοχή τον καλύπτει πλήρως σε ό,τι έχει να κάνει με τις αθλητικές του δραστηριότητες, που ως sportsman δεν εγκαταλείπει ποτέ, χειμώνα - καλοκαίρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση