GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παπαδημούλης: Δεν μπορεί να υπάρξει ευρωπαϊκή λύση στο προσφυγικό χωρίς την Ελλάδα

«Δεν μπορεί να υπάρξει ευρωπαϊκή λύση στο προσφυγικό χωρίς την Ελλάδα. Πολύ περισσότερο εναντίον της Ελλάδας» ανέφερε ο ευρωβουλευτής του...


«Δεν μπορεί να υπάρξει ευρωπαϊκή λύση στο προσφυγικό χωρίς την Ελλάδα. Πολύ περισσότερο εναντίον της Ελλάδας» ανέφερε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, μιλώντας στον Real Fm 97.8 στην εκπομπή του Κώστα Χαρδαβέλλα.

«Αγωνιζόμαστε για να αποτρέψουμε τα χειρότερα αλλά την ίδια ώρα προετοιμαζόμαστε για το κακό σενάριο και αυτό επιβάλει τη μέγιστη δυνατή ενότητα και συνεννόηση, που περιμένω να αποτυπωθεί και στη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας» είπε ο κ. Παπαδημούλης και πρόσθεσε:

«Αρνούμαστε να μετατραπεί η Ελλάδα σε ένα επιδοτούμενο στρατόπεδο συγκέντρωσης προσφύγων».

«Δεν αρκούν τα λόγια. Είναι η ώρα τα λόγια να γίνουν έργα γιατί το προσφυγικό δεν πιέζει μόνο την Ελλάδα, απειλεί την ίδια την Ευρώπη. Ολοένα και περισσότεροι στις Βρυξέλλες συνειδητοποιούν ότι η αβεβαιότητα και η αποσταθεροποίηση που δημιουργεί η όξυνση της προσφυγικής κρίσης επιβάλει τρομακτική επιτάχυνση στην ολοκλήρωση της πρώτης αξιολόγησης στα θέματα της οικονομίας» σημείωσε.

Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση