GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πολλά τα συγχαρητήρια για το παγκόσμιο ρεκόρ του Μανώλη Καραλή στο επί κοντώ

Τα συγχαρητήριά τους προς τον άλτη του επί κοντώ Μανώλη Καραλή που πέτυχε παγκόσμιο ρεκόρ παίδων με την επίδοση 5.53μ που σημείωσε το...


Τα συγχαρητήριά τους προς τον άλτη του επί κοντώ Μανώλη Καραλή που πέτυχε παγκόσμιο ρεκόρ παίδων με την επίδοση 5.53μ που σημείωσε το Σάββατο το βράδυ στο ΣΕΦ εκφράζουν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής και η τομεάρχης αθλητισμού της Νέας Δημοκρατίας Άννα Καραμανλή.

«Η παγκόσμια διάκρισή σας τιμά την Ελλάδα και συνιστά αμάχητο τεκμήριο των αστείρευτων δυνάμεων της νέας γενιάς της πατρίδας μας. Θερμά συγχαρητήρια», αναφέρει στο μήνυμά του προς τον νεαρό αθλητή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.

«Ο ελληνικός αθλητισμός έχει γερές βάσεις και δείχνει να στέκεται όρθιος παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία. Η Πολιτεία είναι εδώ για να στηρίξει τέτοιες προσπάθειες με απόλυτο σεβασμό στον Έλληνα φορολογούμενο και τη νεολαία που αθλείται στα γήπεδα της χώρας. Θερμά συγχαρητήρια στον αθλητή, τους προπονητές του και τον σύλλογό του αλλά και σε όλους όσοι συμμετείχαν στο Πανελλήνιο Κλειστού Στίβου για την προσπάθειά τους», δήλωσε ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Στάυρος Κοντονής για την επιτυχία του 16χρονου αθλητή.

«Θερμά συγχαρητήρια στον νεαρό αθλητή του άλματος επί κοντώ Εμμανουήλ Καραλή για την κατάρριψη του παγκόσμιου ρεκόρ παίδων. Η κορυφαία του επίδοση στέλνει ένα αισιόδοξο και ελπιδοφόρο μήνυμα για το μέλλον του ελληνικού αθλητισμού. Ο Εμμανουήλ Καραλής αποδεικνύει ότι με θέληση, σκληρή δουλειά και αφοσίωση, μπορούμε να υπερνικήσουμε εμπόδια και να υλοποιήσουμε τους στόχους μας. Του ευχόμαστε να συνεχίσει να τιμά τα ελληνικά χρώματα και να μας κάνει υπερήφανους για πολλά χρόνια», είναι η δήλωση της τομεάρχη Αθλητισμού της Νέας Δημοκρατίας Άννας Καραμανλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση