GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο ΟΗΕ καλεί την Ευρώπη να επιδείξει ενότητα στο προσφυγικό

Η υπηρεσία του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες επέκρινε τις "περιοριστικές πρακτικές" που επιβλήθηκαν από χώρες, μεταξύ των οποίων η Αυσ...


Η υπηρεσία του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες επέκρινε τις "περιοριστικές πρακτικές" που επιβλήθηκαν από χώρες, μεταξύ των οποίων η Αυστρία, η Σλοβενία και η ΠΓΔΜ, και κάλεσε την Ευρώπη να έχει μια συντονισμένη προσέγγιση ώστε να μοιραστούν οι ευθύνες για την αντιμετώπιση της κρίσης.

"Κάθε εβδομάδα που περνάει, φαίνεται πως μερικές ευρωπαϊκές χώρες επικεντρώνουν στο πώς να κρατήσουν έξω τους πρόσφυγες και τους μετανάστες μάλλον, παρά στο πώς να διαχειρισθούν υπεύθυνα τη ροή και να εργασθούν για κοινές λύσεις", αναφέρει ο Ύπατος Αρμοστής του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες σε δήλωσή του.

Και καλεί τα κράτη να παράσχουν σαφείς λεπτομέρειες για τα κριτήρια βάσει των οποίων αποδέχονται τους πρόσφυγες και τους μετανάστες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση