GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΒΙΝΤΕΟ: Σεκιούριτι στο τρένο του ΗΣΑΠ διώχνει αλλοδαπό από το βαγόνι!

Το γύρο του διαδικτύου κάνει το βίντεο, το οποίο ανέβασε χρήστης στο YouTube το βράδυ της Κυριακής. Το συγκεκριμένο βίντεο δείχνει ένα...


Το γύρο του διαδικτύου κάνει το βίντεο, το οποίο ανέβασε χρήστης στο YouTube το βράδυ της Κυριακής.
Το συγκεκριμένο βίντεο δείχνει έναν άνδρα security να προσπαθεί να κατεβάσει από το τρένο έναν Αφρικανό επιβάτη, με αφορμή μία μεγάλη βαλίτσα που κουβαλάει μαζί του και η οποία σύμφωνα με τον ίδιο ενοχλεί.
Ο υπάλληλος security επικαλείται το γεγονός ότι υπάρχει ειδική επιγραφή, η οποία αναφέρει ότι οι μεγάλες αποσκευές πρέπει να τοποθετούνται στα τελευταία βαγόνια, κάτι που δεν ισχύει.
Το περιστατικό έγινε στο σταθμό του τρένου στην Κηφισιά σε ένα άδειο βαγόνι, με τον Αφρικανό επιβάτη να μην έχει κάνει απολύτως τίποτα μεμπτό.
Ο Αφρικανός μετανάστης, καταφέρνει να διατηρήσει την ψυχραιμία του και του λέει πως τόσα χρόνια δεν είχε ποτέ κανένα πρόβλημα, ενώ του δείχνει και το εισιτήριο που μόλις είχε κόψει στα εκδοτήρια.
Ο σεκιουριτάς πάλι με θράσος του λέει πως εκείνος κάνει κουμάντο στο τρένο και αρχίζει να τραβά τον ίδιο και να σπρώχνει τα πράγματά του για να τα βγάλει έξω από το βαγόνι.
Ο επιβάτης, αντιστέκεται και του λέει ότι δεν πρόκειται να πάει πουθενά, ενώ στις συνεχείς ερωτήσεις του γιατί συμπεριφέρεται έτσι δεν παίρνει καμία απολύτως απάντηση.
Κάποια στιγμή μάλιστα παρεμβαίνει και μια γυναίκα επιβάτης που κατέγραφε όλο το περιστατικό με το κινητό της τηλέφωνο, η οποία του λέει πως η βαλίτσα είναι δική της, καλώντας τον να φωνάξει την αστυνομία.
«Μπορείς να μην ανακατεύεσαι;», της λέει τότε ο υπάλληλος security, και όταν βλέπει πως η κοπέλα είναι αποφασισμένη να φωνάξει την αστυνομία, οι πόρτες του βαγονιού κλείνουν και ο συρμός ξεκινά κανονικά το δρομολόγιό του.
Καταδικάζει με ανακοίνωσή της η εταιρεία ΣΤΑΣΥ Α.Ε. 
Όπως αναφέρεται στη σε σχετική ανακοίνωση:
Η Διοίκηση της εταιρείας «Σταθερές Συγκοινωνίες Α.Ε.» (ΣΤΑΣΥ ΑΕ) καταδικάζει με τον πλέον κατηγορηματικό και απερίφραστο τρόπο την απαράδεκτη συμπεριφορά του υπαλλήλου φύλαξης (security), της εταιρείας JCB με την οποία συνεργαζόμαστε, κατά αλλοδαπού επιβάτη, το βράδυ της Κυριακής 14 Φεβρουαρίου, στο σταθμό «Κηφισιά» της γραμμής 1 του δικτύου μας.
Παράλληλα, η Διοίκηση της ΣΤΑΣΥ ζήτησε την άμεση απομάκρυνση του συγκεκριμένου υπαλλήλου από το δίκτυό της και κινεί, επίσης άμεσα, τη διαδικασία ενεργοποίησης των ρητρών που προβλέπονται στη σύμβαση με την εταιρεία security JCB και αφορούν την ενδεχόμενη πρόκληση ζημίας των «Σταθερών Συγκοινωνιών» εξ αιτίας  της αντισυμβατικής συμπεριφοράς της.  

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση