GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι λέει το Μαξίμου για τη συνάντηση με τους αγρότες

Ικανοποίηση εκφράζουν κυβερνητικές πηγές για τη συνάντηση που είχε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με τους εκπροσώπους των αγροτών. Οι ίδιε...


Ικανοποίηση εκφράζουν κυβερνητικές πηγές για τη συνάντηση που είχε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με τους εκπροσώπους των αγροτών.

Οι ίδιες πηγές εκτιμούν ότι η συμμετοχή των αγροτών στη συνάντηση συγκροτούσε πλειοψηφία και επισημαίνουν ότι η συνάντηση διεξήχθη σε πάρα πολύ καλό κλίμα. Ανέφεραν, μεταξύ άλλων, ότι οι αγρότες δεν είχαν καθαρή εικόνα για το πώς λειτουργούν τα φορολογικά μέτρα που προτείνει η κυβέρνηση και είδαν ότι είχαν μια διαφορετική εικόνα επ' αυτού.

Μεταξύ των μέτρων προστασίας που παρουσίασε η κυβέρνηση στους αγρότες, οι ίδιες πηγές τονίζουν ιδιαίτερα τη δυνατότητα επιλογής χαμηλότερου ποσοστού εισφοράς για τους κατά κύριο επάγγελμα αγρότες, σε ποσοστό 16% (εσαεί) αντί για 20%, που διασφαλίζει τελική σύνταξη ανώτερη από την εθνική.

Υπενθύμιζαν ακόμη ότι η κυβέρνηση ήταν αρνητική για τη συμμετοχή στη σημερινή διαδικασία διαλόγου στο Μέγαρο Μαξίμου μόνο για έναν άνθρωπο, ο οποίος μέχρι πρότινος ήταν τοποθετημένος στην Ελληνική Βιομηχανίας Ζάχαρης και προσερχόταν τώρα ως συνδικαλιστής. Οι ίδιες πηγές επαναλαμβάνουν ότι δεν είχε κατατεθεί αίτημα από την Ένωση Νέων Αγροτών και ότι όμως ευχαρίστως θα οριστεί συνάντηση μέσω και του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης.

Σύμφωνα με κυβερνητικούς κύκλους, τα αγροτικά μπλόκα που συμμετείχαν στη σημερινή συνάντηση με τον Πρωθυπουργό είναι τα εξής:

1. ΤΕΜΠΩΝ

2. ΜΙΚΡΟΘΗΒΩΝ

3. ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ

4. ΝΗΣΕΛΙΟΥ

5. ΘΗΒΩΝ

6. ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ

7. ΣΚΥΔΡΑΣ

8. ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΙΑΣ

9. ΗΛΕΙΑΣ

10. ΠΡΑΣΙΝΑ ΦΑΝΑΡΙΑ

11. ΓΑΛΑΤΙΣΤΑΣ (ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ)

12. ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΘΕΡΜΗ

13. ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

14. ΔΡΟΥΓΟΥ

15. ΜΕΛΙΣΣΙΟΥ

16. ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ

17. ΜΕΣΗΜΕΡΙΟΥ

18. ΑΡΝΙΣΣΑΣ

19. ΤΡΙΚΑΛΩΝ

20. ΜΕΣΟΛΟΓΓΊΟΥ

21. ΟΡΜΕΝΙΟΥ (ΕΒΡΟΥ)

22. ΚΑΣΤΑΝΙΩΝ (ΕΒΡΟΥ)

23. ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ

24. ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ

25. ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ

26. ΕΛΕΥΘΕΡΟΧΩΡΙΟΥ

27. ΑΝΘΙΛΗΣ

28. ΛΕΙΒΑΔΙΑΣ

29. ΛΙΒΑΝΑΤΩΝ

30. ΑΛΥΣΊΔΑ ( ΠΈΛΛΑ )

31. ΚΑΣΤΡΟΥ

32. ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ (ΚΑΒΑΛΑ)

33. ΝΥΜΦΑΙΑΣ ( ΚΟΜΟΤΗΝΉ )

34. ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ

35. ΜΕΛΙΒΟΙΑΣ

36. ΓΈΡΑΚΑΡΊΟΥ ( ΑΓΙΑΣ )

37. ΔΟΜΟΚΟΎ

38. ΚΟΥΡΤΕΣΙΟΥ

39. ΜΑΡΑΘΙΑΣ

40. ΙΣΘΜΟΥ

41. ΑΙΓΙΟΥ

42. ΔΙΟΔΙΩΝ ΝΕΣΤΑΝΗΣ

43. ΒΟΥΡΒΟΥΡΑ

44. ΛΙΜΝΗΣ ΓΥΘΕΙΟΥ

45. ΣΚΑΛΑΣ

46. ΒΑΤΙΚΩΝ

47. ΜΟΛΑΩΝ

48. ΣΥΚΙΑΣ

49. ΜΑΡΑΘΕΙΑΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ

50. ΚΑΛΟΥ ΝΕΡΟΥ

51. ΚΑΤΩ ΑΧΑΙΑΣ

52. ΚΟΜΠΟΤΙΟΥ ΑΡΤΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση