GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παντελίδης: Τα δύο κορίτσια που σώθηκαν από το τροχαίο

Οι δύο κοπέλες που ήταν μαζί με τον Παντελή Παντελίδη στο τροχαίο που έγινε την Πέμπτη στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, η 21χρονη Φρόσω Κυριακού...

Οι δύο κοπέλες που ήταν μαζί με τον Παντελή Παντελίδη στο τροχαίο που έγινε την Πέμπτη στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, η 21χρονη Φρόσω Κυριακού και η 30χρονη Μίνα (Μυρσίνη) Αρναούτη, νοσηλεύονται στην Ορθοπεδική Κλινική του Ευαγγελισμού.

Η 30χρονη, πτυχιούχος δημοσιογραφίας, υποβλήθηκε σε μαραθώνιο χειρουργείων. Έφερε ανοιχτά τραύματα στη δεξιά θωρακική χώρα, στα πλευρά και στα δεξιά πλευρά. Αρχικά έκανε επέμβαση στα πλευρά και στο θώρακα και στη συνέχεια στο χέρι, όπου έγιναν προσπάθειες ώστε να μην προχωρήσουν οι γιατροί σε ακρωτηριασμό. Οι επεμβάσεις ήταν όλες επιτυχείς και αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται στην εντατική.

Σύμφωνα με την προσωπική της σελίδα στο facebook, η Μίνα δουλεύει ως μπαργούμαν σε νυχτερινά μαγαζιά, ενώ τον Παντελίδη τον ήξερε από το 2014. Λίγες ώρες πριν το δυστύχημα, ανέβασε μια φωτογραφία από μαγαζί στη Γλυφάδα, όπου βρισκόταν γράφοντας:

"Κάποιος σκάβει το λάκκο μου"



Η 21χρονη Φρόσω Κυριακού είχε σχολιάσει τη φωτογραφία, γελώντας...

Η νεαρή φέρει κακώσεις στο σώμα και κατάγματα στα πλευρά και στο δεξί βραχίονα. Σύμφωνα με την εφημερίδα Δημοκρατία, η Φρόσω είναι φοιτήτρια στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και εργάζεται περιστασιακά σε νυχτερινά μαγαζιά.

Ανάλογα με την πορεία της υγείας τους οι δύο κοπέλες τις επόμενες μέρες να καταθέσουν στην αστυνομία τα όσα συνέβησαν στο δυστύχημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση