GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καναδάς: Ο Πρωθυπουργός, Τζάστιν Τριντό δεν βιάζεται με το Ιράν

Η κυβέρνηση του Καναδά δεν θα σπεύσει να άρει τις κυρώσεις που επιβάλλει σε βάρος του Ιράν, παρά τις εκκλήσεις να τις ακυρώσει, προκειμ...


Η κυβέρνηση του Καναδά δεν θα σπεύσει να άρει τις κυρώσεις που επιβάλλει σε βάρος του Ιράν, παρά τις εκκλήσεις να τις ακυρώσει, προκειμένου καναδικές εταιρείες να είναι σε θέση να συμμετέχουν σε διαγωνισμούς για δημόσιες συμβάσεις και να επιδίδονται σε δραστηριότητες στην Ισλαμική Δημοκρατία.
Αυτό τόνισε την Πέμπτη (4/2) ο Καναδός Πρωθυπουργός Τζάστιν Τριντό, ο οποίος εν συνεχεία υπογράμμισε σε ομιλία του προς τους δημοσιογράφους στο Κάλγκαρι πως «θα ενεργήσουμε με μεγάλη προσοχή και περίσκεψη, θα συνεργαστούμε και θα συντονιστούμε με τους συμμάχους μας για το πώς θα προχωρήσουμε για να αποκαταστήσουμε τις σχέσεις και να άρουμε τις κυρώσεις σε βάρος του Ιράν».
Ενώ στη συνέχεια επεσήμανε: «Αντιλαμβάνομαι την ανάγκη και το ενδιαφέρον των καναδικών επιχειρήσεων να εμπλακούν, αλλά πρόκειται να το κάνουμε με τον σωστό τρόπο».
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση