GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επίθεση της Γεννηματά στον Τσίπρα: Οδηγείτε τη χώρα σε αδιέξοδο - ΒΙΝΤΕΟ

Επίθεση στον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλή η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά. «Οδηγείτ...


Επίθεση στον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλή η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά.

«Οδηγείτε τη χώρα, για άλλη μία φορά, σε αδιέξοδο και τον ελληνικό λαό σε απελπισία και οργή» είπε η Φώφη Γεννηματά αναφερόμενη στον Πρωθυπουργό.

«Η Ευρώπη παρακολουθεί αμήχανη και η κυβέρνηση είναι πανικόβλητη μπροστά στην προσφυγική κρίση» υπογράμμισε και πρόσθεσε ότι «η εξωτερική πολιτική δεν γίνεται με tweets».

«Έξι χρόνια σηκώνει τον σταυρό του μαρτυρίου ο ελληνικός λαός και περίμενε σήμερα συγκεκριμένα πράγματα από τον πρωθυπουργό. Αποδεικνύεται ότι στήριξαν σε ψεύτικα λόγια και υποσχέσεις τις ελπίδες τους» είπε.

Παράλληλα επιτέθηκε στην Αυστρία με αφορμή τη συνάντηση στην οποία δεν είχε προσκληθεί η Ελλάδα λέγοντας ότι «υπάρχει προσπάθεια από τις ακραίες φωνές της Ευρώπης να αξιοποιήσουν τα λάθη της κυβέρνησης για να ρίξουν τα βάρη στην Ελλάδα».

«Οι αυστριακοί υπουργοί ήταν απαράδεκτοι και σήμερα και δεν είπαν κουβέντα για την ευθεία παραβίαση της συμφωνίας από την Τουρκία» σημείωσε.

Παράλληλα τόνισε ότι είναι επιβεβλημένη η σύγκληση συμβουλίου πολιτικών αρχηγών το συντομότερο δυνατόν.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση