GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χωρίς φρένα ο Πανιώνιος, κέρδισε και τον Παναιτωλικό

Όσο συνεχίζει τη νικηφόρα πορεία του, ο Πανιώνιος έχει κάθε δικαίωμα να ονειρεύεται την 5άδα και τη συμμετοχή του στα play-0ff της φε...


Όσο συνεχίζει τη νικηφόρα πορεία του, ο Πανιώνιος έχει κάθε δικαίωμα να ονειρεύεται την 5άδα και τη συμμετοχή του στα play-0ff της φετινής περιόδου κι αυτό απέδειξε και κόντρα στον Παναιτωλικό του Γιάννη Μαντζουράκη που βρισκόταν σε καταπληκτική φόρμα. 

Οι Νεοσμυρνιώτες έδειξαν μπλοκαρισμένοι από την οργανωμένη άμυνα των φιλοξενούμενων στο α’ ημίχρονο, ενώ είδαν τον… Χάρο με τα μάτια τους, όταν ο Μαρκόβσκι στο 15’ έχασε την ευκαιρία της χρονιάς στη φετινή Super League. 

Αφού, λοιπόν, στάθηκε όρθιος στο πρώτο 45λεπτο, όλα κρίθηκαν στο 51’, όταν ο Ρουσκουγιέδα του Παναιτωλικού είδε σωστά τη δεύτερη κίτρινη του Αρετόπουλου και έκτοτε το ματς πήρε τον δρόμο του για την πλευρά των Νεοσμυρνιωτών. 

Το σκορ άνοιξε στο 64’ ο Ανσαριφάρντ εκμεταλλευόμενος την υπέροχη κάθετη του Μπακασέτα, σε μια φάση που ο Παναιτωλικός διαμαρτύρεται για φάουλ στον Μαρκόβσκι που έχασε την μπάλα στο κέντρο, ενώ τη νίκη «κλείδωσε» για τους γηπεδούχους ο Καραμάνος με κεφαλιά (70’), έπειτα από σέντρα ακριβείας του Τασουλή.

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση