GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνέλαβαν για κοκαΐνη το διευθυντή φυλακών Τρικάλων

Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες, με δύο συλλήψεις ενώ «ξεσκονίζονται» οι χώροι και τα γραφεία των διοικητικών υπηρεσιών στο εσωτερικό των...


Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες, με δύο συλλήψεις ενώ «ξεσκονίζονται» οι χώροι και τα γραφεία των διοικητικών υπηρεσιών στο εσωτερικό των Φυλακών Τρικάλων.

Όπως αποκαλύπτει το trikalanews.gr χθες λίγο πριν τα μεσάνυχτα, Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων, σταμάτησαν για έλεγχο το πολυτελές όχημα του 40χρονου Διευθυντή των Φυλακών Τρικάλων, έξω από την πύλη εισόδου του Σωφρονιστικού Καταστήματος.

Ο έλεγχος αποκάλυψε ποσότητα κοκαΐνης βάρους 0,7 γρ. η οποία κατασχέθηκε και ο 40χρονος συνελήφθη, ενώ κατασχέθηκε αμέσως και το κινητό του τηλέφωνο.

Ακολούθως, συνελήφθη και 34χρονος σε περιοχή των Τρικάλων ο οποίος φέρεται να σχετίζεται με την υπόθεση, ενώ θέμα χρόνου είναι να συλληφθεί και ο 39χρονος που προμήθευσε την κοκαΐνη και αναζητείται από  την Αστυνομία.

Ήδη , το Υπουργείο Δικαιοσύνης κίνησε  τη σχετική πειθαρχική διαδικασία, απηύθυνε ερώτημα για τη θέση του σε αργία και έθεσε τον διωκόμενο σε αναστολή άσκησης καθηκόντων. Όπως υπογραμμίζει το υπουργείο " η αντιμετώπιση του προβλήματος των ναρκωτικών στη φυλακή γίνεται με τον καθιερωμένο έλεγχο, αλλά και με προγράμματα σωματικής αποτοξίνωσης και ψυχικής απεξάρτησης" και συμπληρώνει "Κάθε άλλη επαφή με τα ναρκωτικά, όποιον και αν αφορά, αντιμετωπίζεται με τον αναγκαίο και δίκαιο ποινικό έλεγχο". 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση