GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΑΝΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΩΛΗΣΗΣ ΤΟΥ ΟΛΠ στο σπίτι του υπουργού Ναυτιλίας Θ. Δρίτσα!

Το Piraeuspress.gr έχει από καιρό προβεί σε αποκαλύψεις και ρεπορτάζ σχετικά με το διπλό ρόλο του Υπουργού Ναυτιλίας Θοδωρή Δρίτσα, σχετι...

Το Piraeuspress.gr έχει από καιρό προβεί σε αποκαλύψεις και ρεπορτάζ σχετικά με το διπλό ρόλο του Υπουργού Ναυτιλίας Θοδωρή Δρίτσα, σχετικά με την πώληση του λιμανιού του Πειραιά στους Κινέζους της COSCO.
Είναι γνωστό σε όλο τον Πειραιά, ότι ο κ. Δρίτσας, εδώ και χρόνια ήταν ο πιο φανατικός πολέμιος της ιδιωτικοποίησης του ΟΛΠ!
Τους τελευταίους μήνες, από όταν δηλαδή ανέλαβε Υπουργός Ναυτιλίας, η στάση του δεν είναι και τόσο ξεκάθαρη.
Και αυτό γιατί ως Υπουργός, φυσικά πρέπει να υπηρετεί τη γραμμή της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, που είναι προς την κατεύθυνση της πώλησης (αλλιώς υποθέτουμε ότι θα ήταν εκτός Κυβέρνησης).
Αλλά, ταυτοχρόνως, η Δημοτική Παράταξη ''Λιμάνι της Αγωνίας'', της οποίας ιδρυτής και καθοδηγητής παραμένει ο κ. Δρίτσας, δίνει μάχες ακόμα και τώρα ενάντια στην πώληση του λιμανιού!
Μέχρι τώρα είχαμε ανακοινώσεις ,διαμαρτυρίες, τοποθετήσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο του Πειραιά... Ποτέ όμως ανακοίνωση κατά του Υπουργού Ναυτιλίας Θοδωρή Δρίτσα!
ΤΟ ΠΑΝΟ ΣΤΗΝ ΟΙΚΕΙΑ ΔΡΙΤΣΑ
Και σα να μην έφταναν όλα αυτά, σε κεντρικό δρόμο του Πειραιά, υπάρχει κρεμασμένο αυτό το πανό, κατά της ιδιωτικοποίησης του ΟΛΠ!
Βεβαίως μιλάμε για την έδρα του Λιμανιού της Αγωνίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η έδρα της δημοτικής παράταξης που ίδρυσε ο Θοδωρής Δρίτσας... είναι το ''πατρικό σπίτι'' του, καθώς ο ίδιος δεν κατοικεί στον Πειραιά!
Εάν επιβεβαιωθεί το ρεπορτάζ ότι ο Υπουργός Ναυτιλίας φιλοξενεί πανό κατά της πώλησης του ΟΛΠ στο σπίτι του, αντιλαμβάνεστε ότι προκύπτει μείζον πολιτικό ζήτημα!

Εμείς θα αναμένουμε τη διάψευση του ρεπορτάζ είτε από τον Θοδωρή Δρίτσα είτε από το Λιμάνι της Αγωνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση