GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κάτοικοι στα Διαβατά προπηλάκισαν τον δήμαρχο Δέλτα (φωτο - βίντεο)

Κάτοικοι που είναι συγκεντρωμένοι στα Διαβατά κοντά στο στρατόπεδο Αναγνωστοπούλου όπου έχει δρομολογηθεί να δημιουργηθεί κέντρο μετεγκ...


Κάτοικοι που είναι συγκεντρωμένοι στα Διαβατά κοντά στο στρατόπεδο Αναγνωστοπούλου όπου έχει δρομολογηθεί να δημιουργηθεί κέντρο μετεγκατάστασὴς προσφύγων, προπηλάκισαν το δήμαρχο Δέλτα, Μ. Φωτόπουλο.
Οι κάτοικοι που βρίσκονται στο σημείο και διαμαρτύρονται για την παρέμβαση της Αστυνομίας στο στρατόπεδο τα ξημερώματα και την απομάκρυνση της ομάδας πεςριφρούρησης των αντιδρώντων κατοίκων, συνομιλούσαν με τον δήμαρχο εκφράζοντας τις διαμαρτυρἰες τους για την κατάσταση. Κάποια στιγμή τα αίματα άναψαν όταν ο δήμαρχος εξέφρασε τη γνώμη να δουν από Δευτέρα τι μέλλει γενέσθαι.

Υπενθυμίζεται ότι οι κάτοικοι έχουν κλείσει τη Λεωφόρο Κωνσταντίνου Καραμανλή στην καρδιά των Διαβατών και τα οχήματα που κινούνται στο σημείο εκτρέπονται από την τροχαία.
Πηγή: seleo.gr - thestival.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση